A co ty mi tu o emocjach, dla ciebie demokracja jest demokracja bo jest najbardziej demokratyczna LOL, wiesz z Tobą dyskusja nie ma sensu bo Ty nie dyskutujesz. Zadajesz pytania na które sam odpowiadasz, nie odpowiadasz na pytania ci zadane. Mieszasz pojęcia i sam sobie przeczysz.Soprano pisze:JimiKILLER pisze:
Cycku, lubin2006 to stowarzyszenie tak samo TL. Dlatego sam Raczynski mieni sie bezpartyjnym politykiem. To wlasnie jest "drobna" niescislosc. Partia polityczna znaczaco rozni sie od stowarzyszenia.
Lubienianie nigdy nie spisali sie swietna frekwencja, zawsze byla niska, a juz szczegolnie podczas wyborow lokalnych. Kazdy wybor jest wazny. Nie uwazam, ze 2,5% to zly wynik dla Raczynskiego, ja uwazam ze to zly wynik dla wszystkich lokalnych politykow.
demokracja jest najbardziej demokratyczna buhehe no lepiej twoich wywodow nie moglbym opisac maslo maslane."Demokracja, kolego, nie jest ani najbardziej ulomna, ani najbardziej humanitarna (humanistyczna jesli wolisz), ale na pewno najbardziej demokratyczna,"
Oceniam cie po Twoich wpisach, niestety dla ciebie:)
Zostaw na chwile emocje gdzies obok i przeczytaj jeszcze raz co napisalem. Nie chce mi sie tego tlumaczyc, jest wystarczajaco klarowne. Nie zawsze trzeba odpisywac od razu, daj sobie kilka chwil na zastanowienie. Warto.
.....cycku... CYCKU... KUCYC? CkYcU.... hmm.... dobre... tworcze... (: ... madre...
Nie rozumiesz co oznacza "drobna nieścisłość", nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Co do dyskusji polecam schopenhauer'a moze zrozumiesz na czym polega wyzszosc poztywnej dyskusji z ktorej wyciaga sie wnioski i nie prowadzie sie jej dla "wygranej" zaś co do "cycka" sformułowanie uzyte jak najbardziej właściwie.
Obserwatorze, może bardziej dogłębnie obserwuj i nie oceniaj moich słow po kliku wierszach. Fakt, że ręce opadają bo piszesz jedno, to taki cycek zrozumie drugie aczkowliek stwierdzi, ze to jest jeszcze inaczej