A niby za czyje? Nie sądzisz chyba, że za jakiekolwiek referendum płacą z prywatnej kieszeni ci, którzy o nie wnioskują
No wlasnie, nie sadze i tego sie balem... Rece opadaja... Przydaloby sie rozgonic to towarzystwo co to wydaje nasza kaske na swoje fanaberie.
oczywiście że za nasze - choć jest nieporównywalnie tańsze niż choćby zarobki kolegów prezydenta (najlepszy brał w 2008 około 40 tys miesięcznie z tych samych naszych podatków).
inna sprawa to fakt, że największa część wydatków to kasa dla członków komisji, którzy są mieszkańcami miasta. więc tak do końca, nie jest to kasa zmarnowana.
Sluchaj no, kolezko tomi. Widzialem wczoraj artykul z udzialem Twoim i twojego skosnego kolezki. BTW, widze ze kampania pelnym ryjem, bo nawet gajer z szafy wyjal. Uwazam ze jestescie bezczelni i jestescie hipokrytami. A Twoj tekst o marketach mnie rozwalil. Chyba nawet ktos w komentarzach ladnie to ujal, ze 'zapomnial wol jak cieleciem byl' - tak! To o Tobie! Nie pieprz mi tu swoim pseudo-politycznym belkotem o pensjach kolezkow prezydenta, bo nie o to pytalem i to nie ten temat. Chociaz z tego co sie orientuje, starosta i Twoi kolezkowie tez chyba niezle chapia, co? Czy sie myle? To, ze Ty nie masz zrodelka przy korycie, to nie powod zeby zazdroscic, bic i szczypac innych. Chociaz skoro tak mamusia uczyla, to pewnie jest powod... I nie pieprz mi tez, ze nie jest to kasa zmarnowana. Jak w ogole smiesz takie cos wyglaszac? Ale w sumie... nie wiem po co tyle pytan z mojej strony. Przeciez wy - superwielcy-przeinteligentni-wszechwiedzacy "politycy" wiecie jak odpowiedziec, zeby nie odpowiedziec i zeby z waszej wypowiedzi nic nie wynikalo. Wiec mam nadzieje, ze nie bedziesz chcial ze mna 'dyskutowac', bo po tym co widze na stronach i zobaczylem na forum, to 'nie chce mi sie z Toba gadac...'.
"Nie jest to kasa zmarnowana"... Jak mozesz, zadufany w sobie hipokryto!? Normalnie nie wiem co napisac. Dostajesz ode mnie 10pktow za ten tekst. Udal Ci sie. Daniec w latach swietnosci takich wrzut nie mial.
WIELKIE ZAGLEBIE LUBIN.