Nowy(a) na forum

Też polecam Megawóz, zdałem prawko za drugim razem ;]
Nowy(a) na forum

Maniak

a ja polecam http://www.mazurek.prawojazdy.com.pl/ chyba najlepsi w mieście
pozdro
pozdro
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Weteran

Również polecam pana Mazurka 
Nowy(a) na forum

Mazurek slyszalem ze totalna LIPA!!! Kumpela mowi ze instruktorzy nie ucza jezdzi a wyrywaja laski zdawala juz x razy mowi ze poszla wykupic gdzie indziej godziny i zdala po 5 dodatkowych jazdach. Cyt. "wiecej gadali jezdzili po prostych niz uczyli manewrow, wiedzac ze ma z nimi problemy" moze zbyt mlodzi instruktorzy ?? Kazdy co innego poleca jednak na wszystko trzeba brac poprawke pozniewaz chyba wiksza czesc to podejscie samego kursanta ....
Shovmen
Maniak

to chyba jej się szkoły pomyliły,co do mazurka, a poznałem go jako wykładowcę, lat około 50 (właściciel) wieloletni kierowca zawodowy i jednego z instruktorów lat ponad 40 i z tego co się dowiedziałem to kilkanaście lat pracy w drogówce. udzielają bardzo cennych rad pomocnych nie tylko do zaliczenia egzaminu ale i do bezpiecznej jazdy. Więc ktoś tu opowiada bajki zarówno w kwestii doświadczenia jaki i wieku.
zanim zdecydowałem się na kurs też robiłem rozpoznanie i nie usłyszałem żadnej negatywnej opinii o tej szkole, ta jest pierwsza.
widocznie kumpela jest wyjątkowa
PS: znalazłem ciekawą informację na stronie legnickiego WORDA dotyczące zdawalności
daje info o mazurku
Procent zdawalności za pierwszym podejściem 33,9%
Procent zdawalności ogółem 40,4%
z oglądu całego zestawienia są to jedne z najlepszych wyników w Lubinie.
całe zestawienie teraz każdy może sobie wybrać zgodnie ze statystyką i upodobaniem
pozdrawiam
zanim zdecydowałem się na kurs też robiłem rozpoznanie i nie usłyszałem żadnej negatywnej opinii o tej szkole, ta jest pierwsza.
widocznie kumpela jest wyjątkowa
PS: znalazłem ciekawą informację na stronie legnickiego WORDA dotyczące zdawalności
daje info o mazurku
Procent zdawalności za pierwszym podejściem 33,9%
Procent zdawalności ogółem 40,4%
z oglądu całego zestawienia są to jedne z najlepszych wyników w Lubinie.
całe zestawienie teraz każdy może sobie wybrać zgodnie ze statystyką i upodobaniem
pozdrawiam
Stały bywalec

Nowy(a) na forum

Bywalec

Ja moge polecic Pana J.Krasowiaka co prawda zdawalem na prawko ponad 7 lat temu, ale kurs byl prowadzony bardzo profesjonalnie i nie mialem problemu aby zdac egzamin.
Nie wiem jak teraz ale kiedys te kursy odbywaly sie w szkole na zakrecie, moge plecic z czystym sumieniem.
Nie wiem jak teraz ale kiedys te kursy odbywaly sie w szkole na zakrecie, moge plecic z czystym sumieniem.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Maniak

Lukasz-lubin,
czy zadałeś sobie troszkę trudu i otworzyłeś stronkę którą podałem??
masz tam wszystkie szkoły z okolicy wraz z zestawieniem zdawalności wystarczyć kliknąć, zapytałeś o szkołę udzieliłem ci wyczerpującej odpowiedzi, dałem link do konkretnych danych udzielonych przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Legnicy powinieneś raczej podziękować niż doszukiwać się jakichś ideologi.
jeśli ktoś jest profesjonalistą to będę go polecał . Poznałem go jako wykładowcę i nie doszukuj się niczego więcej bo nic więcej nie ma.Widze ze tomi wyraznie chyba po kolezensku poleca szkole mazurka
czy zadałeś sobie troszkę trudu i otworzyłeś stronkę którą podałem??
masz tam wszystkie szkoły z okolicy wraz z zestawieniem zdawalności wystarczyć kliknąć, zapytałeś o szkołę udzieliłem ci wyczerpującej odpowiedzi, dałem link do konkretnych danych udzielonych przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Legnicy powinieneś raczej podziękować niż doszukiwać się jakichś ideologi.
Nowy(a) na forum

Ja otworzylem i sie zalamalem... niestety tam gdzie zonke moja wyslalem jest na 2-gim miejscu... od koncaczy zadałeś sobie troszkę trudu i otworzyłeś stronkę którą podałem??
Tak juz jest niestety. Nie pomozesz zle a jak pomozesz to tez zle albo jeszcze gorzej...powinieneś raczej podziękować niż doszukiwać się jakichś ideologi.
Speed life.
Nowy(a) na forum

A ja polecam Mobile nowa szkola ale juz doswiadczenie nabyli w innych szkolach .... Alkogogle godzina troleji za darmo ida kolesie do przodu niz inne szkoly warto do nich isc na zajeciach grupy ratownictwa medycznego policjant ruchu drogowego a instruktorzy rewelka !!! www.mobilelubin.pl //Edytuj posty! //DC
Ostatnio zmieniony 16 paź 2008, 16:18 przez Lukasz-lubin, łącznie zmieniany 1 raz.
Shovmen
Informacje
Google [Bot] » 2 gości