Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Rzuff »

Też polecam Megawóz, zdałem prawko za drugim razem ;]
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: MartaK »

Osobiście polecam MOBILE.
Rewelacyjni instruktorzy,zajęcia pełne ciekawostek,najnowocześniejsze pomoce dydaktyczne-np. alkogogle,zajęcia z ratownikami medycznymi i policjantem ruchu drogowego.Kursantka:)
mk
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

a ja polecam http://www.mazurek.prawojazdy.com.pl/ chyba najlepsi w mieście
pozdro
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Lukasz-lubin »

Mazurek slyszalem ze totalna LIPA!!! Kumpela mowi ze instruktorzy nie ucza jezdzi a wyrywaja laski zdawala juz x razy mowi ze poszla wykupic gdzie indziej godziny i zdala po 5 dodatkowych jazdach. Cyt. "wiecej gadali jezdzili po prostych niz uczyli manewrow, wiedzac ze ma z nimi problemy" moze zbyt mlodzi instruktorzy ?? Kazdy co innego poleca jednak na wszystko trzeba brac poprawke pozniewaz chyba wiksza czesc to podejscie samego kursanta ....
Shovmen
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

to chyba jej się szkoły pomyliły,co do mazurka, a poznałem go jako wykładowcę, lat około 50 (właściciel) wieloletni kierowca zawodowy i jednego z instruktorów lat ponad 40 i z tego co się dowiedziałem to kilkanaście lat pracy w drogówce. udzielają bardzo cennych rad pomocnych nie tylko do zaliczenia egzaminu ale i do bezpiecznej jazdy. Więc ktoś tu opowiada bajki zarówno w kwestii doświadczenia jaki i wieku.
zanim zdecydowałem się na kurs też robiłem rozpoznanie i nie usłyszałem żadnej negatywnej opinii o tej szkole, ta jest pierwsza.
widocznie kumpela jest wyjątkowa ;)

PS: znalazłem ciekawą informację na stronie legnickiego WORDA dotyczące zdawalności
daje info o mazurku
Procent zdawalności za pierwszym podejściem 33,9%
Procent zdawalności ogółem 40,4%
z oglądu całego zestawienia są to jedne z najlepszych wyników w Lubinie.
całe zestawienie teraz każdy może sobie wybrać zgodnie ze statystyką i upodobaniem :)
pozdrawiam :)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: if_ona »

ja kupowałam godziny u Gatkowskiego (ojca) i Szkraby - zdałam za 1 razem..
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Widze ze tomi wyraznie chyba po kolezensku poleca szkole mazurka :) czekam na opinie o innych szkolach ....bo jest ich wiecej ....moze pegaz lub centrum....???
Shovmen
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: mancini »

Ja moge polecic Pana J.Krasowiaka co prawda zdawalem na prawko ponad 7 lat temu, ale kurs byl prowadzony bardzo profesjonalnie i nie mialem problemu aby zdac egzamin.

Nie wiem jak teraz ale kiedys te kursy odbywaly sie w szkole na zakrecie, moge plecic z czystym sumieniem. :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: samosiejka »

a teraz w II LO otworzyli nowa szkole...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: willi »

A slyszalem o Mobile, ze ucza na kursie jazdy na trolejach. Czy ktos moze cos o nich napisac bo tez wybieram sie na prawko???? pozdro
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Lukasz-lubin,
Widze ze tomi wyraznie chyba po kolezensku poleca szkole mazurka
jeśli ktoś jest profesjonalistą to będę go polecał . Poznałem go jako wykładowcę i nie doszukuj się niczego więcej bo nic więcej nie ma.

czy zadałeś sobie troszkę trudu i otworzyłeś stronkę którą podałem??
masz tam wszystkie szkoły z okolicy wraz z zestawieniem zdawalności wystarczyć kliknąć, zapytałeś o szkołę udzieliłem ci wyczerpującej odpowiedzi, dałem link do konkretnych danych udzielonych przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Legnicy powinieneś raczej podziękować niż doszukiwać się jakichś ideologi. :obled:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: monter »

czy zadałeś sobie troszkę trudu i otworzyłeś stronkę którą podałem??
Ja otworzylem i sie zalamalem... niestety tam gdzie zonke moja wyslalem jest na 2-gim miejscu... od konca :( Dzieki wielkie za linka.
powinieneś raczej podziękować niż doszukiwać się jakichś ideologi.
Tak juz jest niestety. Nie pomozesz zle a jak pomozesz to tez zle albo jeszcze gorzej...
Speed life.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: ALLka »

Monter ja tez miałam kurs w Megawozie i jestem bardzo zadowolona, zarówno z samego kursu jak i instruktora :usmiech:

Zreszta, byle zdać, a praktyki i obycia z autem i tak każdy uczy się długo po kursie ;-)
Kobieta nie wie czego szuka ale nie odpuści dopóki nie znajdzie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

A ja polecam Mobile nowa szkola ale juz doswiadczenie nabyli w innych szkolach .... Alkogogle godzina troleji za darmo ida kolesie do przodu niz inne szkoly warto do nich isc na zajeciach grupy ratownictwa medycznego policjant ruchu drogowego a instruktorzy rewelka !!! www.mobilelubin.pl //Edytuj posty! //DC
Shovmen
Zablokowany

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM