Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Nowy(a) na forum

Stały bywalec

Maniak

Jak na rowerze, to ja chętnie...Jogi może potwierdzić 
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć powoli...
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
Bywalec

belushi, gratulacje za poprzednie wyprawy i powodzenia na trasie rosyjskiej
koza, jeśli ja miałbym jechać samochodem na zachód i miał odpowiednią ilość gotówki, to w ogóle unikałbym autostrad... najwięcej piękna można zobaczyć i najbardziej poznać kraj właśnie na bocznych drogach...
mnie najbardziej fascynują kraje Europy Środkowej, zwłaszcza tereny jeszcze nie skażone wielką "cywilizacją"... póki co, razem z kumpelami z etnologii byłem stopem w Wilnie... niestety cyfrówki się nie dorobiłem, więc fotki mam tylko zwyczajne, "analogowe"
na maj planuję wyprawę koleją na pogranicze węgiersko-słowacko-ukraińskie (takie winne
miasteczko Tokaj mnie interesuje) a potem, hmmm... może rumuńska transylwania?
pozdrawiam wszystkich podróżników, przyszłych i obecnych... wielki szacunek dla rowerzystów
czołem
mnie najbardziej fascynują kraje Europy Środkowej, zwłaszcza tereny jeszcze nie skażone wielką "cywilizacją"... póki co, razem z kumpelami z etnologii byłem stopem w Wilnie... niestety cyfrówki się nie dorobiłem, więc fotki mam tylko zwyczajne, "analogowe"
pozdrawiam wszystkich podróżników, przyszłych i obecnych... wielki szacunek dla rowerzystów
Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość