Parę dni temu postanowiłem się przejść przez rynek żeby było szybciej. Ku mojemu zaskoczeniu potknąłem się 2 razy bo panują tam egipskie ciemności. 2 lampy na krzyż oświetlają rynek. Każda boczna ulica jest lepiej oświetlona, a przecież rynek to wizytówka miasta. Jeśli miasto nie potrafi oświetlić rynku to może powinni zrobić to mieszkańcy.
Kilka generatorów prądu + lampy halogenowe + lampki świątezne do dekoracji ogrodzenia wokół dołu w runku... ?
Co wy na to. Taka miedziana alternatywa...
PS. Rynek kiedyś http://wroclaw.hydral.com.pl/118545,foto.html
Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Nowy(a) na forum

Weteran

"przecież rynek to wizytówka miasta"
Nie jesteś jedyną osobą sfrustrowaną obecną sytuacją.
Wg mojej skromnej opinii jest tak, że "władza" ma swój pałac gdzie indziej i z okien nie widzi rynku - gdyby urzędowali w ratuszu i musieli przyjmować gości na rynku inaczej by gadka szła. A tak udają, że rynku nie ma.
Tak czy inaczej pomysł "happeningu" na rynku jest warty obgadania.
Nie jesteś jedyną osobą sfrustrowaną obecną sytuacją.
Wg mojej skromnej opinii jest tak, że "władza" ma swój pałac gdzie indziej i z okien nie widzi rynku - gdyby urzędowali w ratuszu i musieli przyjmować gości na rynku inaczej by gadka szła. A tak udają, że rynku nie ma.
Tak czy inaczej pomysł "happeningu" na rynku jest warty obgadania.
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Nowy(a) na forum

Weteran

Zasadnicza część strony jest już właśnie tworzona w technologii DokuWiki gdzie kilkunastu redaktorów może tworzyć serwis wspólnie 
W miarę wzrostu ilości osób chętnych do współtworzenia i administracji strony a także wzrostu potrzeb, np. do opublikowania finalnych opracowań i jakiejś ogólnej publicystyki zastosujemy najpewniej CMS Joomla do reszty struktury www. Na razie jednak główny nacisk jest na DokuWiki.
Adres Wiki jest w moim podpisie.
W miarę wzrostu ilości osób chętnych do współtworzenia i administracji strony a także wzrostu potrzeb, np. do opublikowania finalnych opracowań i jakiejś ogólnej publicystyki zastosujemy najpewniej CMS Joomla do reszty struktury www. Na razie jednak główny nacisk jest na DokuWiki.
Adres Wiki jest w moim podpisie.
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Informacje
0 użytkowników » 1 gość