Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Parę dni temu postanowiłem się przejść przez rynek żeby było szybciej. Ku mojemu zaskoczeniu potknąłem się 2 razy bo panują tam egipskie ciemności. 2 lampy na krzyż oświetlają rynek. Każda boczna ulica jest lepiej oświetlona, a przecież rynek to wizytówka miasta. Jeśli miasto nie potrafi oświetlić rynku to może powinni zrobić to mieszkańcy.

Kilka generatorów prądu + lampy halogenowe + lampki świątezne do dekoracji ogrodzenia wokół dołu w runku... ?

Co wy na to. Taka miedziana alternatywa...

PS. Rynek kiedyś http://wroclaw.hydral.com.pl/118545,foto.html
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

"przecież rynek to wizytówka miasta"

Nie jesteś jedyną osobą sfrustrowaną obecną sytuacją.

Wg mojej skromnej opinii jest tak, że "władza" ma swój pałac gdzie indziej i z okien nie widzi rynku - gdyby urzędowali w ratuszu i musieli przyjmować gości na rynku inaczej by gadka szła. A tak udają, że rynku nie ma.

Tak czy inaczej pomysł "happeningu" na rynku jest warty obgadania.
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki

Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: untrue »

Dodatkowo można by było przebrać się za Mikołajów i uniknąć w ten sposób represji ze strony władz ;P

Jeśli chodzi o stronę Inicjatywy to warto by ją oprzeć na CMS, żeby np. kilku moderatorów mogło tworzyć ten serwis...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

Zasadnicza część strony jest już właśnie tworzona w technologii DokuWiki gdzie kilkunastu redaktorów może tworzyć serwis wspólnie :)

W miarę wzrostu ilości osób chętnych do współtworzenia i administracji strony a także wzrostu potrzeb, np. do opublikowania finalnych opracowań i jakiejś ogólnej publicystyki zastosujemy najpewniej CMS Joomla do reszty struktury www. Na razie jednak główny nacisk jest na DokuWiki.

Adres Wiki jest w moim podpisie.
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki

Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM