Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Interesują mnie liczba głosów zdobyta przez poszczególnych kandydatów w ostatnich wyborach do Sejmu i Senatu w Legnickim okręgu wyborczym na stronie PKW jest tylko liczba głosów zdobyta przez tych którzy weszli. Link do sprawozdania z naszego okręgu, w którym były by informacje na ten temat niestety jest już nieaktywny. Może ktoś wie gdzie coś takiego jest, najlepiej jak by ktoś poratował jakimś linkiem :)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

na stronie PKW jest wszystko :) trzeba tylko poszukac :)
pliki exel
sejm
senat
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: GregPepe »

tomi pisze:na stronie PKW jest wszystko :) trzeba tylko poszukac :)
pliki exel
sejm
senat
Szukałem dokładnie. Twój link nr 2 i 3 to to co znalazłem i o czym pisałem w poście, tam sa tylko informacje o liczbie głosów zebranych przez tych którzy weszli.
Link numer 1 to kupa arkuszy, ale raczej są tam informacje o liczbie głosów oddanych na poszczególne partie w każdym z okręgów wyborczych brak informacji o liczbie głosów zebranych przez poszczególnych kandydatów, ale dzięki za odpowiedź.

Może ktoś ma dostęp do jakich archiwów prasowych może gdzieś po wyborach ukazały się informacje o liczbie głosów zebranych przez poszczególnych kandydatów tych którzy sie nie załapali do korytka.
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM