Interesują mnie liczba głosów zdobyta przez poszczególnych kandydatów w ostatnich wyborach do Sejmu i Senatu w Legnickim okręgu wyborczym na stronie PKW jest tylko liczba głosów zdobyta przez tych którzy weszli. Link do sprawozdania z naszego okręgu, w którym były by informacje na ten temat niestety jest już nieaktywny. Może ktoś wie gdzie coś takiego jest, najlepiej jak by ktoś poratował jakimś linkiem 
Ostatnio zmieniony 08 paź 2007, 18:25 przez GregPepe, łącznie zmieniany 2 razy.
Maniak

CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Szukałem dokładnie. Twój link nr 2 i 3 to to co znalazłem i o czym pisałem w poście, tam sa tylko informacje o liczbie głosów zebranych przez tych którzy weszli.
Link numer 1 to kupa arkuszy, ale raczej są tam informacje o liczbie głosów oddanych na poszczególne partie w każdym z okręgów wyborczych brak informacji o liczbie głosów zebranych przez poszczególnych kandydatów, ale dzięki za odpowiedź.
Może ktoś ma dostęp do jakich archiwów prasowych może gdzieś po wyborach ukazały się informacje o liczbie głosów zebranych przez poszczególnych kandydatów tych którzy sie nie załapali do korytka.
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość