Cantor fajny jest
"Tak, zajęcia capoeira w Lubinie odbywają się w poniedziałki i środy w CK.Muza o godz.18. Zajęcia na razie są raz w tyg w dwóch grupach, ale pewnie to się zmieni. Chodzi dużo ludzi, którzy już chodzili na capo wcześniej. Koszt zajęć to 40 zł za miesiąc. Zajęcia prowadzi Cantor."
Cantor fajny jest
Cantor fajny jest
Ano fajny fajny
A Veldrin też trenujesz Capoeirę? No mam nadzieję, że podzielą te grupy. Bo słyszałam, że jest dużo "dorosłych" na jednej MAŁEJ salce... I to jest młodzież i dorośli, którzy już mają pewien poziom za sobą, a nie tak jak młodzież... Ja się tylko obawiam, że właśnie ci starsi, będą cwaniaczyć i zrównają mnie z ziemią w chodach

Klocek -> no tak. Z tego co wiem To pierwsze 3 treningi są takie, żeby zobaczyć sobie, sprawdzić, czy Ci się podoba i takie tam pierdoły
A po trzecim treningu, już jakieś tam karteczki się dostanie czy coś... Dokładnie nie wiem, ale jakoś tak mówił Cantor tym młodym
A po trzecim treningu, już jakieś tam karteczki się dostanie czy coś... Dokładnie nie wiem, ale jakoś tak mówił Cantor tym młodym
chodzilem 2 lata do lubinskiej grupy a potem mialem coraz mniej czasu...
Nowy(a) na forum

mysle ze to zalezy od liczby chetnych.
No nie wiem czy zwiększą... Automatycznie, by się zwiększyła płatność, a tego raczej nie chcę. Bo niestety, ale ja za swoją "zachciankę" muszę płacić sama, bo moi rodzice tego nie popierają 
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

http://www.fuego.szkola.pl/04zaj/04zajm.htm sory ze 2 razy pisze ale zobaczcie tu ze sala na ktorej odbywaja sie zajecia capo czyli warsztatowa jest malo razy w tygodniu zajeta
zeby byla jasnosc. Nie mam nic wspolnego z ta grupa capoeriy obecnie, wiec prosze o nie pisanie do mnie z pytaniami typu "kiedy, gdzie, za ile ?"
dzieki
dzieki
Nowy(a) na forum

niestety nie byłam
i nie będę chodziła
rodzice nie popierają mojego zainteresowania, dlatego też nie będą mi go finansowali. A mi się nie opłaca płacić za swoją kasę,bo wszystko prawie pójdzie na Capo
40zł miesiecznie! jak na mój stan to jest za d-u-ż-o, niestety...
byby Capoeiro
byby Capoeiro
Informacje
0 użytkowników » 1 gość