ok, teraz do rzeczy. Chcialem sie dowiedziec czegos o zajeciach capoeiry w CK Muza: płatności, wrazenie po treningu, co tam robicie jakie cwiczenia wykonujecie, czy w wieku 13 lat nadawalbym sie do tego itd. itp.
Nowy(a) na forum

Przede wszystkim chcialbym sie przywitac poniewaz jestem nowy na forum
.
ok, teraz do rzeczy. Chcialem sie dowiedziec czegos o zajeciach capoeiry w CK Muza: płatności, wrazenie po treningu, co tam robicie jakie cwiczenia wykonujecie, czy w wieku 13 lat nadawalbym sie do tego itd. itp.
ooo Capo? A jest u nas Capo wogóle? Od kiedy? Bo ja słyszałam, że przenieśli się do Legnicy, bo z Lubina było mało chętnych. A ja też bym była zainteresowana Capo
A więc ludzie! Zapodajcie jakieś info
13-latek? Ja myślę, że im młodziej zaczniesz tym będziesz lepszy
jesteś młody, masz gibkie ciało
i szybciej sie uczysz 
A więc ludzie! Zapodajcie jakieś info
13-latek? Ja myślę, że im młodziej zaczniesz tym będziesz lepszy
Nowy(a) na forum

dowiem sie.
Stały bywalec

No,ale, że co? To ja się zaliczam do dorosłych już? 15lat. Bo "dorośli" to zrównają mnie z ziemią w chodach
No i ile ta przyjemnośc kosztuje?
Zapisy już przegapiłam, no nie?
No i ile ta przyjemnośc kosztuje?
Zapisy już przegapiłam, no nie?
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Tak właśnie
byłam dzisiaj na treningu, dla młodocianów,żeby się zoriętować. W poniedziałki o 19:15 są dla dorosłych. Opłata za ten miesiąc 20zł, a następne 40zł
tak jak wspomniał już Dakain.
Nowy(a) na forum

O shit... Ja myślałam, że to tanio... No, ale jeżeli Ty tyle płaciłeś...? To faktycznie sporo się cenią... Ale mimo wszystko jest sporo ludzi... Jak na tak małą salkę...
Ejjj...
Bez sensu 
Ejjj...
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Tak ja byłam, ta co siedzi z ala koleżanką i patrzyłyśmy
Bo chciałyśmy się zapisać tak wogóle,ale na poniedziałek. No, ale jak już przyszłyśmy, to sobie popatrzyłyśmy
Ja byłam ta z arafatką na szyji 
Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość