dobre, dobrecrazyhenry pisze:Kajaki i żaglówki już były na Zalewie. Teraz przyszedł czas na zagajniki pełne rydzów, prawdziwków i malin. Zalew jest niebezpieczny ze względu na możliwość przerwania tamy w okresie bardzo wielkich opadów i ruszenia tsunami na nasze miasto przecudne. Jestem za zagajnikiem drzew mieszanych z przewagą brzózek, w którym młodzi ludzie mieliby miejsce na miłosne igraszki, małe molestowanka, petindżki i takie tam... paintbole.
Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Weteran

Ja tam startuje w kolejnych wyborach!!!
1. Obiecuje wam nie jeden zalew, ale trzy. Obora, Małomice, a trzeci wybierzecie sami w referendum!
2. Obiecuje wam dzielnicę wysokościowców w Lubinie (taki autentyczny Manhattan).
3. Obiecuje spiętrzenie Smródki aż będą po niej mogły pływać łodki wycieczkowe, ryby, raki i ptactwo różniste!
4. Wybuduję autostradę do Wrocka. I linię TGV.
5. W każdą Sobotę zorganizuję "Niedzielę w Parku" a każdy dostanie 0,5 litra browara za darmo.
6. A w ogóle obiecuje, że wszyscy będą zdrowi, szczęśliwi i będzie wam dobrze.
Proszę o dopisanie innych propozycji obietnic wyborczych.
1. Obiecuje wam nie jeden zalew, ale trzy. Obora, Małomice, a trzeci wybierzecie sami w referendum!
2. Obiecuje wam dzielnicę wysokościowców w Lubinie (taki autentyczny Manhattan).
3. Obiecuje spiętrzenie Smródki aż będą po niej mogły pływać łodki wycieczkowe, ryby, raki i ptactwo różniste!
4. Wybuduję autostradę do Wrocka. I linię TGV.
5. W każdą Sobotę zorganizuję "Niedzielę w Parku" a każdy dostanie 0,5 litra browara za darmo.
6. A w ogóle obiecuje, że wszyscy będą zdrowi, szczęśliwi i będzie wam dobrze.
Proszę o dopisanie innych propozycji obietnic wyborczych.
Bywalec

Weteran

Realista : ja do twoich propozycji dodal bym jeszcze cos takiego "Wykorzystam tunele kopalniane na wybudowanie metra miedzy Lubinem - Polkowicami - Głogowem" //Panowie, to jest temat o Zalewie Małomickim, //a nie o obietnicach wyborczych. //Chcecie pożartować, dział humor stoi //przed Wami otworem.
Dale Cooper
Dale Cooper
Ostatnio zmieniony 30 cze 2007, 14:56 przez hugo, łącznie zmieniany 1 raz.
Weteran

Dale,
No właśnie "Zalew Małomicki" jest właśnie obietnicą wyborczą z kręgu humoru.
(Zalew = bo politycy nam nieźle zalewają kit.)
Dale jeśli zatem chcesz abyśmy się trzymali tematu - przenieś po prostu cały wątek do działu Humor. Bo jedyny zalew będziemy mieli, jak se kupimy plastikowe bajorko w Castorama/Obi, ustawimy na swoim ogródku i wpuścimy czerwone karasie...
Pozdroowki serdeczne
No właśnie "Zalew Małomicki" jest właśnie obietnicą wyborczą z kręgu humoru.
(Zalew = bo politycy nam nieźle zalewają kit.)
Dale jeśli zatem chcesz abyśmy się trzymali tematu - przenieś po prostu cały wątek do działu Humor. Bo jedyny zalew będziemy mieli, jak se kupimy plastikowe bajorko w Castorama/Obi, ustawimy na swoim ogródku i wpuścimy czerwone karasie...
Pozdroowki serdeczne
Weteran

realista, ja tylko staram się trzymać jako taki porządek. Jeśli będzie trzeba, mogę stać się trochę bardziej "rygorystyczny" jak to zwykle bywa na forach.
Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie
Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie
Weteran

Weteran

Maniak

Początkujący

realista pisze: Bo jedyny zalew będziemy mieli, jak se kupimy plastikowe bajorko w Castorama/Obi, ustawimy na swoim ogródku i wpuścimy czerwone karasie...
dawno tutaj nie pisałem, ale juz nie mogę wytrzymac jak to czytam. Zgadzam się z realistą. nikt w Lubinie niczego nie zrobi. zalew obiecują co wybory a my się robimy juz wiekowi. Ale widzę ze są ludzie co cały czas dają politykom wiarę
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość