Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

crazyhenry pisze:Kajaki i żaglówki już były na Zalewie. Teraz przyszedł czas na zagajniki pełne rydzów, prawdziwków i malin. Zalew jest niebezpieczny ze względu na możliwość przerwania tamy w okresie bardzo wielkich opadów i ruszenia tsunami na nasze miasto przecudne. Jestem za zagajnikiem drzew mieszanych z przewagą brzózek, w którym młodzi ludzie mieliby miejsce na miłosne igraszki, małe molestowanka, petindżki i takie tam... paintbole. :wesoly:
dobre, dobre ;)
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: elesde »

zapewne temat zalewu zostanie poruszony przy okazji nastepnych wyborow :jezyk:
pozdro:)
Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

Ja tam startuje w kolejnych wyborach!!!

1. Obiecuje wam nie jeden zalew, ale trzy. Obora, Małomice, a trzeci wybierzecie sami w referendum!

2. Obiecuje wam dzielnicę wysokościowców w Lubinie (taki autentyczny Manhattan).

3. Obiecuje spiętrzenie Smródki aż będą po niej mogły pływać łodki wycieczkowe, ryby, raki i ptactwo różniste!

4. Wybuduję autostradę do Wrocka. I linię TGV.

5. W każdą Sobotę zorganizuję "Niedzielę w Parku" a każdy dostanie 0,5 litra browara za darmo.

6. A w ogóle obiecuje, że wszyscy będą zdrowi, szczęśliwi i będzie wam dobrze.

Proszę o dopisanie innych propozycji obietnic wyborczych.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

Proponuje przenieść temat do działu humor. Wymyślmy dział "Polityczne kabarety miasta Lubin"
"Wiem, że czesto mi odbija. Ale co z tego skoro mnie się to podoba."
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Ja zatem proponuję przenieść całe podforum "Polityka miasta" do działu "Humor" - bo wszystko co tu piszemy jest śmieszne.

Śmieszne, bo władza zlewa to centralnie, my się produkujemy - oni i tak robią swoje.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: hugo »

Realista : ja do twoich propozycji dodal bym jeszcze cos takiego "Wykorzystam tunele kopalniane na wybudowanie metra miedzy Lubinem - Polkowicami - Głogowem" //Panowie, to jest temat o Zalewie Małomickim, //a nie o obietnicach wyborczych. //Chcecie pożartować, dział humor stoi //przed Wami otworem.

Dale Cooper
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mistake »

Jak dojechać nad zalew?
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Dale,

No właśnie "Zalew Małomicki" jest właśnie obietnicą wyborczą z kręgu humoru.

(Zalew = bo politycy nam nieźle zalewają kit.)

Dale jeśli zatem chcesz abyśmy się trzymali tematu - przenieś po prostu cały wątek do działu Humor. Bo jedyny zalew będziemy mieli, jak se kupimy plastikowe bajorko w Castorama/Obi, ustawimy na swoim ogródku i wpuścimy czerwone karasie...

Pozdroowki serdeczne :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

realista, ja tylko staram się trzymać jako taki porządek. Jeśli będzie trzeba, mogę stać się trochę bardziej "rygorystyczny" jak to zwykle bywa na forach.
Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie ;-)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

dobra, już dobra, siedzę cicho :)

Załóżmy, że "nieprzestrzeganie porządku dyskusji grozi utopieniem w Zalewie Małomickim" i już jest wszystko jasne.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mistake »

Ponawiam pytanie :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

rowerkiem, samochodem, skuterkiem..... a jeśli nie wiesz jak dojechać (???) zerknij na plan miasta po prostu
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

autobusem linii 8 i 9 albo spacerkiem ... realista, zalew nie jest obietnicą z kręgu humoru, inna sprawa że wątpliwe jest iż wydarzy się coś co mogłoby 'pchnąć' temat do przodu ....
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
ŚW
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: ŚW »

realista pisze: Bo jedyny zalew będziemy mieli, jak se kupimy plastikowe bajorko w Castorama/Obi, ustawimy na swoim ogródku i wpuścimy czerwone karasie...

dawno tutaj nie pisałem, ale juz nie mogę wytrzymac jak to czytam. Zgadzam się z realistą. nikt w Lubinie niczego nie zrobi. zalew obiecują co wybory a my się robimy juz wiekowi. Ale widzę ze są ludzie co cały czas dają politykom wiarę
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM