Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Media Markt w Lubinie?

Post autor: Seba »

Ostatnimi dniami widziałem szyldy w różnych miejscach z napisem: "Niezależni od Wrocławia!" Charakterystyczne czerwone tło i czarne litery od razu dały mi do myślenia że chodzi o sklep nie dla idiotów. Czy wiecie coś więcej na ten temat? Czy będzie? Gdzie będzie stał jeśli będzie?
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: if_ona »

Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Pewnie bedzie.. ale jak wybudoja galerie.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Media Markt... Chron Panie Boze... A jesli juz mus to tylko po czyste plyty... A fee :bezglowy:
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Łukasz:De »

jeszcze tylko tego nam tu potrzeba...i kto tam bedzie chodzil co??? chyba tylko dzieciaki na wagary :p...ale jesli juz sie stanie to bedzie w lubinie mozna kupic tanie CD, a nie tylko tesco i real tam maja maly wybor
Obrazek
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Authilt »

Hm.. a według mnie, to lepszy pomysł niż stawiać kolejne dziesiątki sklepów z ciuchami.
"Moment of inner freedom when the mind is opened..."
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: nOF4Ce »

Ja mam pytanie do wszystkich narzekajacych... Co jest takiego zlego w Media Markt? uswiadomcie mnie, bo moze malo wiem :-) pozdrawiam.
Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

nOF4Ce pisze:Ja mam pytanie do wszystkich narzekajacych... Co jest takiego zlego w Media Markt? uswiadomcie mnie, bo moze malo wiem :-) pozdrawiam.
powiem Ci co slyszalem, ale nie traktuj tego jako wyroczni

1. w MM wcale nie jest taniej - przede wszystim jesli chodzi o sprzet komputerowy

2. do sprzedazy w tej sieci podobno kierowany jest sprzet ktory nie przechodzi wszystkich testow pozytywnie w fabryce...czyli moze byc bardziej awaryjny

Ja bym sie powaznie zastanawial czy kupowac tam np. telewizor.

Ale jak mowie...to jest tylko zaslyszane
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Swiebo »

Ja jestem za Media Markt w Lubinie!!!
Kolejne miejsca pracy no i moze tanszy sprzet:]
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

eee tam,

1. w ogóle wstyd coś tam kupować, jeszcze po tej aferze z obrażaniem Polaków w Niemczech, ja tam bardzo nie lubie przejawów nazizmu i tego nie daruje nigdy

2. ...bo to sklep dla idiotów.
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki

Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Tanie płyty! :)

Post autor: Seba »

:wesoly: Heh, przynajmniej będzie wybór jeśli chodzi o tanie płyty ;-)
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

1. w MM wcale nie jest taniej - przede wszystim jesli chodzi o sprzet komputerowy

2. do sprzedazy w tej sieci podobno kierowany jest sprzet ktory nie przechodzi wszystkich testow pozytywnie w fabryce...czyli moze byc bardziej awaryjny

Ja bym sie powaznie zastanawial czy kupowac tam np. telewizor.
Jak już pisałeś, to tylko plotki.
Jeśli sprzęt jest awaryjny, można go przecież wymienić. (a nie wspomnę ile razy musiałam już coś wymieniać na przykład w realu. Nie mówcie mi tylko, że tam jest porządny sprzęt).
Ty może byś nie kupił, ale są inni ludzie, którzy by kupili.

Heh, przynajmniej będzie wybór jeśli chodzi o tanie płyty
No właśnie. Chyba, że zrobią taki Media Markt jak zrobili empik (jeżeli już mowa o płytach, to mnie on nie satysfakcjonuje).
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

Authilt pisze: Jak już pisałeś, to tylko plotki. .
Owszem. W kazdej plotce jest jednak nutka prawdy...a tren argument zostal przekazny poczta pantoflowa bezposrednio ze zrodla - pracownika MM.
Jeśli sprzęt jest awaryjny, można go przecież wymienić. (a nie wspomnę ile razy musiałam już coś wymieniać na przykład w realu. Nie mówcie mi tylko, że tam jest porządny sprzęt).
Owszem. W czasie obowiazywania rękojmi TAK, w czasie gwarancji naprawia Ci za friko,
ale co po gwarancji?
Kupowanie elektroniki w supermarketach to juz inna historia.
Ty może byś nie kupił, ale są inni ludzie, którzy by kupili.
Oczywiscie ze kupuja, bo innaczej by ta siec dawno upadla. I pewnie w przewazajacej wiekszosci klienci sa zadowoleni.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

w MM najbardziej nie podoba mi się slogan reklamowy :)
jakoś zawsze ucieka mi wyraz 'nie'
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Plotka plotkom-można wierzyć albo nie. W każdym bądź razie nie masz pewności skąd pochodzi sprzęt w innych sklepach, jak był transportowany itp.
Oczywiści zawsze istnieje ryzyko kupowania w supermarketach ( a Media Mart też takim jest tylko innego zakresu).
ale co po gwarancji?
to samo, co byś zrobił kupując sprzęt w innym sklepie.
Wiadomo, że część ludzi sobie chwali, a część krytykuje. To tak samo jakby teraz otworzyć dyskusje na temat budowania KFC albo czegoś podobnego. Te rzeczy są stworzone dla mas, ale to nie oznacza, że do końca są złe. Moim zdaniem budowa takiego Media Marktu okazałaby się trafniejsza niż jakiegoś kolejnego Obi, czy centrum gastronomiczno-odzieżowego. Kto będzie chciał ten skorzysta, a Kto nie , ten nie.

A co do reklam, poczekajcie, może niedługo wymyślą jakiś konkurs na nową reklamę MM. Będziecie mieli okazję się wykazać. :]
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM