Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Ostatnimi dniami widziałem szyldy w różnych miejscach z napisem: "Niezależni od Wrocławia!" Charakterystyczne czerwone tło i czarne litery od razu dały mi do myślenia że chodzi o sklep nie dla idiotów. Czy wiecie coś więcej na ten temat? Czy będzie? Gdzie będzie stał jeśli będzie?
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Stały bywalec

W Legnicy na Chojnowskiej.
http://www.ferio.pl/legnica_plan_centrum.html
http://www.ferio.pl/legnica_plan_centrum.html

Maniak

Weteran

Media Markt... Chron Panie Boze... A jesli juz mus to tylko po czyste plyty... A fee 
Nowy(a) na forum

powiem Ci co slyszalem, ale nie traktuj tego jako wyroczninOF4Ce pisze:Ja mam pytanie do wszystkich narzekajacych... Co jest takiego zlego w Media Markt? uswiadomcie mnie, bo moze malo wiempozdrawiam.
1. w MM wcale nie jest taniej - przede wszystim jesli chodzi o sprzet komputerowy
2. do sprzedazy w tej sieci podobno kierowany jest sprzet ktory nie przechodzi wszystkich testow pozytywnie w fabryce...czyli moze byc bardziej awaryjny
Ja bym sie powaznie zastanawial czy kupowac tam np. telewizor.
Ale jak mowie...to jest tylko zaslyszane
Początkujący

Weteran

eee tam,
1. w ogóle wstyd coś tam kupować, jeszcze po tej aferze z obrażaniem Polaków w Niemczech, ja tam bardzo nie lubie przejawów nazizmu i tego nie daruje nigdy
2. ...bo to sklep dla idiotów.
1. w ogóle wstyd coś tam kupować, jeszcze po tej aferze z obrażaniem Polaków w Niemczech, ja tam bardzo nie lubie przejawów nazizmu i tego nie daruje nigdy
2. ...bo to sklep dla idiotów.
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Nowy(a) na forum

Jak już pisałeś, to tylko plotki.1. w MM wcale nie jest taniej - przede wszystim jesli chodzi o sprzet komputerowy
2. do sprzedazy w tej sieci podobno kierowany jest sprzet ktory nie przechodzi wszystkich testow pozytywnie w fabryce...czyli moze byc bardziej awaryjny
Ja bym sie powaznie zastanawial czy kupowac tam np. telewizor.
Jeśli sprzęt jest awaryjny, można go przecież wymienić. (a nie wspomnę ile razy musiałam już coś wymieniać na przykład w realu. Nie mówcie mi tylko, że tam jest porządny sprzęt).
Ty może byś nie kupił, ale są inni ludzie, którzy by kupili.
No właśnie. Chyba, że zrobią taki Media Markt jak zrobili empik (jeżeli już mowa o płytach, to mnie on nie satysfakcjonuje).Heh, przynajmniej będzie wybór jeśli chodzi o tanie płyty
"Moment of inner freedom when the mind is opened..."
Owszem. W kazdej plotce jest jednak nutka prawdy...a tren argument zostal przekazny poczta pantoflowa bezposrednio ze zrodla - pracownika MM.Authilt pisze: Jak już pisałeś, to tylko plotki. .
Owszem. W czasie obowiazywania rękojmi TAK, w czasie gwarancji naprawia Ci za friko,Jeśli sprzęt jest awaryjny, można go przecież wymienić. (a nie wspomnę ile razy musiałam już coś wymieniać na przykład w realu. Nie mówcie mi tylko, że tam jest porządny sprzęt).
ale co po gwarancji?
Kupowanie elektroniki w supermarketach to juz inna historia.
Oczywiscie ze kupuja, bo innaczej by ta siec dawno upadla. I pewnie w przewazajacej wiekszosci klienci sa zadowoleni.Ty może byś nie kupił, ale są inni ludzie, którzy by kupili.
Maniak

Nowy(a) na forum

Plotka plotkom-można wierzyć albo nie. W każdym bądź razie nie masz pewności skąd pochodzi sprzęt w innych sklepach, jak był transportowany itp.
Oczywiści zawsze istnieje ryzyko kupowania w supermarketach ( a Media Mart też takim jest tylko innego zakresu).
Wiadomo, że część ludzi sobie chwali, a część krytykuje. To tak samo jakby teraz otworzyć dyskusje na temat budowania KFC albo czegoś podobnego. Te rzeczy są stworzone dla mas, ale to nie oznacza, że do końca są złe. Moim zdaniem budowa takiego Media Marktu okazałaby się trafniejsza niż jakiegoś kolejnego Obi, czy centrum gastronomiczno-odzieżowego. Kto będzie chciał ten skorzysta, a Kto nie , ten nie.
A co do reklam, poczekajcie, może niedługo wymyślą jakiś konkurs na nową reklamę MM. Będziecie mieli okazję się wykazać. :]
Oczywiści zawsze istnieje ryzyko kupowania w supermarketach ( a Media Mart też takim jest tylko innego zakresu).
to samo, co byś zrobił kupując sprzęt w innym sklepie.ale co po gwarancji?
Wiadomo, że część ludzi sobie chwali, a część krytykuje. To tak samo jakby teraz otworzyć dyskusje na temat budowania KFC albo czegoś podobnego. Te rzeczy są stworzone dla mas, ale to nie oznacza, że do końca są złe. Moim zdaniem budowa takiego Media Marktu okazałaby się trafniejsza niż jakiegoś kolejnego Obi, czy centrum gastronomiczno-odzieżowego. Kto będzie chciał ten skorzysta, a Kto nie , ten nie.
A co do reklam, poczekajcie, może niedługo wymyślą jakiś konkurs na nową reklamę MM. Będziecie mieli okazję się wykazać. :]
"Moment of inner freedom when the mind is opened..."
Informacje
Google [Bot] » 1 gość