Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: rybolek »

buehehehehe.....nie bede komentował Młodzieży Wszechpolskiej.
Może na rockowych stronach umieścić taki znaczek (przy okazji na FL też by można)
co Wy na to??

a ten znaczek sie przyda :)
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mychalyna »

zgadzam się z Rybskim ;P znaczek mogłby być nawet naklejany na płyty rockowe :P :P hehe
ale jakby się nad tym zastanowić :
Strona rytmiczna ostrej muzyki bazuje na tzw. beacie. Wywołane przez gitary basowe niskie tony, połączone z beatem powodują szereg zmian w płynie rdzeniowo-kręgowym, który kieruje wydzielaniem hormonów. Rezultat - ROZLEGULOWANIE HORMONÓW SEKSUALNYCH a w rezultacie IMPOTENCJA, ZMIANA WSKAŹNIKA INSULINY WE KRWI.

no i wiecie co..... nie chce żadnego metala ani rokowca bo taki długo nie pociągnie :P a co mi po takim 20 latku z rozlegulowanymi hormonami seksualnymi ? :D :D :D
wezme sobie jakiegoś wszechpolaka :P nie dość że zrobi kariere w polityce to jeszcze z hormonami u niego wszystko gra :>
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: pksiak »

hehe ale sie uśmiałem,patrzą aby na siebie uwage zwrócić.To może powiedzą,że nawet moja kochana budka?No niestety,nigdy nic nie napisała sprzezcnego do Boga,a nawet napisała i zagrała piekny niedostępny utwór o Bogu na imieniny Jana Pawła II,który zresztą posiadam tytuł "Jego jest tron".Zresztą łsucvham jej już prawie 8 lat,często bywam na koncertach i wcale nie jeste impotentem. :kosa:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: rosetta_stoned »

buahahah, genialne;|, szukam u siebie objawów :D
I'm not the one who's so far away
When I feel the snake bite enter my veins...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Aaaaaaaanka »

Boże... Zostalam opetana przez zle duchy! Aaaach! Boje sie... Ludzie przeciez madonna spiewa discopolo a nie rocka... xD eh moze ac/dc ma teksty anty ale przepraszam green day? no tak... wake me up when september ends... To wali szatanem xD
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Łukasz:De »

tak tak...znaczek git hehe...w ramach oznaczenia plyt, ktore sa naznaczone sztanskim przeslaniem, a wszeczgolnosci plyty Avril Lavigne,Green Day, Linkin Park
Limp Bizkit. Natomiast Slasha to powinni uznac za antychrysta, a madoona bedzie wystepowac w "szczesliwej osemce disko relax " :))

Ide spalic moje plyty zanim mnie znajda :diabel: :diabelek: :kosa: :denat: :bezglowy:
Obrazek
Obrazek
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM