Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Nowy(a) na forum

Czy lokalne kapele tworzą własne klipy? Nagrywają koncerty? Istnieje możliwość emisji w TVL.
Kontakt : 076 8478509 Jacek Mamiński
Kontakt : 076 8478509 Jacek Mamiński
lokalne kapele nie maja takeuij mozliwosci nagrywania..chyba, ze lwasnym sumptem, ale nie wsyzscy znaja sie na programach do obrobki video itp \\ to może trochę potłumaczę: \\ takeuij - takiej \\ lwasnym - własnym \\ wsyzscy - wszyscy \\ Proponuję przeczytać przed wysłaniem zredagowany tekst coby oszczędzić innym \\ rozszyfrowywania! \\ \\ pozdR
\\ rybolek \\ 
Ostatnio zmieniony 05 lut 2007, 23:33 przez Łukasz:De, łącznie zmieniany 5 razy.

Nowy(a) na forum

Weteran

Zespol TRH istnieje chyba od 15 lat wiec nic dziwnego ze w koncu dorobil sie teledysku ;]
Pan chyba nie za bardzo rozumie sytuacje zespolow. Zrobienie teledysku amatorskiego mija sie z celem, bo po co go robic? Zeby odtwarzac go w domu na komputerze?
Poza tym, zeby zrobic teledysk, trzeba miec studyjny material. Godzina w studiu to koszt ok. 30 - 50 zl. 1 przecietnie nagrany utwor = 24 h.
Na marginesie, mimo tych wszystkich mankamentow "muzycznych", swietna inicjatywa ze strony TVL.
Pan chyba nie za bardzo rozumie sytuacje zespolow. Zrobienie teledysku amatorskiego mija sie z celem, bo po co go robic? Zeby odtwarzac go w domu na komputerze?
Poza tym, zeby zrobic teledysk, trzeba miec studyjny material. Godzina w studiu to koszt ok. 30 - 50 zl. 1 przecietnie nagrany utwor = 24 h.
Na marginesie, mimo tych wszystkich mankamentow "muzycznych", swietna inicjatywa ze strony TVL.
Nowy(a) na forum

Liczą się chęci, naprawdę fajna inicjatywa. Chętnie nagrałbym sobie taki teledysk z moją kapelą, dla zabawy, z nudów, żeby kiedyś pokazać moim dzieciom
albo chociażby żeby "odtwarzać go sobie na komputerze". No ale tu pojawia się wspomniany problem nagrania studyjnego a to w najbliższej przyszłości jest niewykonalne.
Więc dzięki za inicjatywę ale to niestety raczej nie przejdzie.
Więc dzięki za inicjatywę ale to niestety raczej nie przejdzie.
Bywalec

Nie dajcie się zwieść że to "fajna inicjatywa TVL",to zwykły koniunkturalizm ze strony owej stacji.Ustawa oraz przepisy nakładaja na takie stacje "puszczanie "lokalnych materiałów i nic po za tym!Zreszta gdyby to była "fajna inicjatywa" to same TVL proponowało by produkcje owych teledysków.Przez wiele lat funkcjonowanie stacji,zawsze inicjatywy lokalne były na planie drugim a nawet trzecim(sam przez lata wspópracuje z TVL).To w skrócie jesli chodzi o "fajna inicjatywę".Pozdrawiam wszystkich twórców i dziennikarzy z TVL.
Belushi
Nowy(a) na forum

Bywalec

Drogi Jacku, obaj wiemy jak jest naprawde.Wiem jak jest naprawde bo niestety doświadczam tego blisko 10 lat.Zreszta zapytaj sie koleżnaki z pracy M.G jak przebiegła nasza ostatnia współpraca.Aha bez pozdrowień dla niej.
Belushi
Andros, naprawdę nie wiem, dlaczego mówisz, że to drwina. Moje słowa oznaczają dokładnie to, co jest napisane. Nie miałem na celu z nikogo drwić, nic z tych rzeczy.
Nie wiem czy to twoja inicjatywa, jednak ty ją podałeś. Czytałem dokładnie, co napisałeś, a i warunki konkursu znam dogłębnie, gdyż sam składałem ofertę.
A twoja inicjatywa mieści się w ramach:
Przedmiotem konkursu są zadania z zakresu:
1) Rozwoju kultury i ochrony dziedzictwa narodowego – 95.000,- zł:
a) Organizacja wydarzeń kulturalnych o zasięgu lokalnym i ponadlokalnym, a w szczególności festiwali, festynów, przeglądów, koncertów, występów artystycznych, prezentacji artystycznych, spektakli, konkursów, plenerów, jubileuszowych wydarzeń kulturalnych.
I kolejna rzecz, której nie wiem, czyli co masz na myśli mówiąc, czy warto się tak prezentować.
Nie wiem czy to twoja inicjatywa, jednak ty ją podałeś. Czytałem dokładnie, co napisałeś, a i warunki konkursu znam dogłębnie, gdyż sam składałem ofertę.
A twoja inicjatywa mieści się w ramach:
Przedmiotem konkursu są zadania z zakresu:
1) Rozwoju kultury i ochrony dziedzictwa narodowego – 95.000,- zł:
a) Organizacja wydarzeń kulturalnych o zasięgu lokalnym i ponadlokalnym, a w szczególności festiwali, festynów, przeglądów, koncertów, występów artystycznych, prezentacji artystycznych, spektakli, konkursów, plenerów, jubileuszowych wydarzeń kulturalnych.
I kolejna rzecz, której nie wiem, czyli co masz na myśli mówiąc, czy warto się tak prezentować.
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość