Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: sołty »

a mi się zajebiście podobała szopka baletowa.
bukkake było jednym wielkim jokiem ale fajnie że ktoś umie się dobrze bawić grając muzyke
C#DD# mi się bardzo podobał siedziałem na zapleczu więc słyszałem całkiem nieźle. zajebiste techniczne granie, jestem pełen zajawy bo w punk jest troche inaczej z muzyką;P
wokalista by się przydał ale nie koniecznie
funky jest zajebiste choć się na tym nie znam i nie słucham to mi sie mega podobało.
o punktcie to nie ma co <font color=red>[...]</font> bo to moje ziomale więc gdzie by nie grali to mi się podoba
a o sobie też nie będę gadał pozostawiam wam ocene.
jestem niezmiernie zadowolony z tego koncertu i w miłej atmosferze pożegnaliśmy się z mdk'iem:)
Kocham to miasto bo tu się urodziłem
Kocham to miasti tu młodość spędziłem
Kocham to miasto bo tutaj szalejemy
Kocham to miasto bo tutaj umrzemy
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: chuchla »

Dale Cooper pisze:I komu teraz lyso, jesli chodzi o nazwe zespolu C#DD#??!! :obled:
Będe się upierał przy swoim!!! Pytałem i jestem pewny:) Nazwę wymawia się Cis De Dis...
Dale Cooper pisze:szkoda ze pan akustyk nie naglosnil piecy
Gdyby pan akustyk nagłośnił piece to by nic kompletnie nie było słychać!! Tylko jeden wielki szum... Ale z informacji jakie posiadam w planach jest remont sali z myślą o koncertach.

Dale Cooper pisze:Aha, szopka baletowa nie przypadla mi do gustu, zaklocila mi lekko odbior dobrej muzy. Zapach spoconych misiaczkow nie jest zbyt przyjemny... :obled:
Wtedy jeszcze nie spoconych:P A poza tym misiaczek był tylko jeden: Sołtys:)
To że ja wami gardzę, a Wy się mnie boicie, to nie powód żeby się na siebie obrażać:D
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Alientka »

hej :)

Na plakacie wspomniano o grupie tanecznej Grotto gdzie ona się podziała ?? Chyba, że to była ta grupka wystawiająca balet:) Było całkiem nieźle żeby was tak bardzo nie chwalić :) A koncert jak zawsze był udany. Choc w dwóch zespołach szczególnie brakowało mi wokalu :)Ale to też ma pewne uroki :)

Mam pytanie Sołtysa w sprawie jego postu. Czy jego ostatanie zdanie tu pozwolę sobie zacytować "...i w miłej atmosferze pożegnaliśmy się z mdk'iem:).." Miało oznaczać, że Garasz nie wystąpi już na deskach MDK-u ? Czy moze to po prostu źle odebrałam ?
Czekam na odpowiedz... pozdrawiam :) :D
...tylko kamienna greka ma na to wyrazy...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

chuchla pisze:Gdyby pan akustyk nagłośnił piece to by nic kompletnie nie było słychać!! Tylko jeden wielki szum...
Nie musisz mi mowic jak by bylo, bo za duzo koncertow zagralem. Nie byloby slychac, gdybyscie grali na paczkach. Na takich piecuszkach (mimo ze LDM 100, a Line 150, to nadal piecuszki) najlepiej jest wlasnie naglosnic. Brzmienie nie rozmywałoby tak bardzo, jak to mialo miejsce wczoraj.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Łukasz:De »

A ja podziekuje najpierw za mile slwoa w imieniu C#DD# (wersja Dale poprawna).

Ale co do naglosnienia to tez jestem za naglosnieniem przez mikrofiny. Nie mialbym wtedy problemy z baglosnieniem przesteru. A tak wyszlo niestety jak by nie dzialal tak jak trzeba, bo czysty kanal byl glosniej niz przesterowany, mimo iz ja sie na scenie dobrze slyszalem ^_^.
Obrazek
Obrazek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: chuchla »

To ja ztą nazwą już nie wiem:P
Rafał z Jurkiem mówią Cis De Dis a Łukasz C hasz D D hasz:/
Która w końcu jest poprawna??
To że ja wami gardzę, a Wy się mnie boicie, to nie powód żeby się na siebie obrażać:D
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Łukasz:De »

a kiedy z nimi gadales:) w dniu konceru sie zmienilo. zreszta nazwa nie jest wazna
Obrazek
Obrazek
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: rybolek »

chuchla,
Która w końcu jest poprawna??

(wersja Dale poprawna)
wiec

CIS DE DIS :)

pzodR.;)
Lepiej niech pada niż ma być błoto :)

Grupa trzymająca miotły :kosa:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: sołty »

tak raczej już nie zagramy w mdk'u. a na pewno nieprędko
pozdro
Kocham to miasto bo tu się urodziłem
Kocham to miasti tu młodość spędziłem
Kocham to miasto bo tutaj szalejemy
Kocham to miasto bo tutaj umrzemy
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: yaro007 »

Koncert był w deche a najlepsze było afterparty w selawie kto był ten wie o co chodzi heheheheheheheeheh
CZŁOWIEK Z WIZJĄ
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM