Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Nowy(a) na forum

a mi się zajebiście podobała szopka baletowa.
bukkake było jednym wielkim jokiem ale fajnie że ktoś umie się dobrze bawić grając muzyke
C#DD# mi się bardzo podobał siedziałem na zapleczu więc słyszałem całkiem nieźle. zajebiste techniczne granie, jestem pełen zajawy bo w punk jest troche inaczej z muzyką;P
wokalista by się przydał ale nie koniecznie
funky jest zajebiste choć się na tym nie znam i nie słucham to mi sie mega podobało.
o punktcie to nie ma co <font color=red>[...]</font> bo to moje ziomale więc gdzie by nie grali to mi się podoba
a o sobie też nie będę gadał pozostawiam wam ocene.
jestem niezmiernie zadowolony z tego koncertu i w miłej atmosferze pożegnaliśmy się z mdk'iem:)
bukkake było jednym wielkim jokiem ale fajnie że ktoś umie się dobrze bawić grając muzyke
C#DD# mi się bardzo podobał siedziałem na zapleczu więc słyszałem całkiem nieźle. zajebiste techniczne granie, jestem pełen zajawy bo w punk jest troche inaczej z muzyką;P
wokalista by się przydał ale nie koniecznie
funky jest zajebiste choć się na tym nie znam i nie słucham to mi sie mega podobało.
o punktcie to nie ma co <font color=red>[...]</font> bo to moje ziomale więc gdzie by nie grali to mi się podoba
a o sobie też nie będę gadał pozostawiam wam ocene.
jestem niezmiernie zadowolony z tego koncertu i w miłej atmosferze pożegnaliśmy się z mdk'iem:)
Kocham to miasto bo tu się urodziłem
Kocham to miasti tu młodość spędziłem
Kocham to miasto bo tutaj szalejemy
Kocham to miasto bo tutaj umrzemy
Kocham to miasti tu młodość spędziłem
Kocham to miasto bo tutaj szalejemy
Kocham to miasto bo tutaj umrzemy
Będe się upierał przy swoim!!! Pytałem i jestem pewny:) Nazwę wymawia się Cis De Dis...Dale Cooper pisze:I komu teraz lyso, jesli chodzi o nazwe zespolu C#DD#??!!
Gdyby pan akustyk nagłośnił piece to by nic kompletnie nie było słychać!! Tylko jeden wielki szum... Ale z informacji jakie posiadam w planach jest remont sali z myślą o koncertach.Dale Cooper pisze:szkoda ze pan akustyk nie naglosnil piecy
Wtedy jeszcze nie spoconych:P A poza tym misiaczek był tylko jeden: Sołtys:)Dale Cooper pisze:Aha, szopka baletowa nie przypadla mi do gustu, zaklocila mi lekko odbior dobrej muzy. Zapach spoconych misiaczkow nie jest zbyt przyjemny...
To że ja wami gardzę, a Wy się mnie boicie, to nie powód żeby się na siebie obrażać:D
Nowy(a) na forum

hej 
Na plakacie wspomniano o grupie tanecznej Grotto gdzie ona się podziała ?? Chyba, że to była ta grupka wystawiająca balet:) Było całkiem nieźle żeby was tak bardzo nie chwalić
A koncert jak zawsze był udany. Choc w dwóch zespołach szczególnie brakowało mi wokalu :)Ale to też ma pewne uroki 
Mam pytanie Sołtysa w sprawie jego postu. Czy jego ostatanie zdanie tu pozwolę sobie zacytować "...i w miłej atmosferze pożegnaliśmy się z mdk'iem:).." Miało oznaczać, że Garasz nie wystąpi już na deskach MDK-u ? Czy moze to po prostu źle odebrałam ?
Czekam na odpowiedz... pozdrawiam

Na plakacie wspomniano o grupie tanecznej Grotto gdzie ona się podziała ?? Chyba, że to była ta grupka wystawiająca balet:) Było całkiem nieźle żeby was tak bardzo nie chwalić
Mam pytanie Sołtysa w sprawie jego postu. Czy jego ostatanie zdanie tu pozwolę sobie zacytować "...i w miłej atmosferze pożegnaliśmy się z mdk'iem:).." Miało oznaczać, że Garasz nie wystąpi już na deskach MDK-u ? Czy moze to po prostu źle odebrałam ?
Czekam na odpowiedz... pozdrawiam
...tylko kamienna greka ma na to wyrazy...
Weteran

Nie musisz mi mowic jak by bylo, bo za duzo koncertow zagralem. Nie byloby slychac, gdybyscie grali na paczkach. Na takich piecuszkach (mimo ze LDM 100, a Line 150, to nadal piecuszki) najlepiej jest wlasnie naglosnic. Brzmienie nie rozmywałoby tak bardzo, jak to mialo miejsce wczoraj.chuchla pisze:Gdyby pan akustyk nagłośnił piece to by nic kompletnie nie było słychać!! Tylko jeden wielki szum...
A ja podziekuje najpierw za mile slwoa w imieniu C#DD# (wersja Dale poprawna).
Ale co do naglosnienia to tez jestem za naglosnieniem przez mikrofiny. Nie mialbym wtedy problemy z baglosnieniem przesteru. A tak wyszlo niestety jak by nie dzialal tak jak trzeba, bo czysty kanal byl glosniej niz przesterowany, mimo iz ja sie na scenie dobrze slyszalem ^_^.
Ale co do naglosnienia to tez jestem za naglosnieniem przez mikrofiny. Nie mialbym wtedy problemy z baglosnieniem przesteru. A tak wyszlo niestety jak by nie dzialal tak jak trzeba, bo czysty kanal byl glosniej niz przesterowany, mimo iz ja sie na scenie dobrze slyszalem ^_^.

Stały bywalec

Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość