Regulamin forum
Muzyka w Lubinie - czyli co u nas słychać ?
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Stały bywalec

Nowy(a) na forum

polskie reggae? nie znam nic z tego garunku poza RAP-Generation i Izraelem, moze jeszcze Stage of Unity i niekróre kawałki LW i Zgrozy, ale tu juz zaczyna sie underground. reszta spiewa co najwyzej 'o reggae'. jak bylem mlodszy i 20letni kumpel siostry zapytal mnie co slucham z reggae to mu odpowiedzialem ze habakuka i akurat.śmiał sie ze mnie-nie wiedzialem dlaczego. z czasem przyszla odpowiedz. im wiecej takich populistycznych zespołów tym bardziej Prawdziwe Reggae schodzi do podziemi i tym trudniej do niego dotrzeć.adijos
FEEL THE VIBE!
Nowy(a) na forum

Początkujący

od APC, AIC począwszy
przez Beth,Coma,Chaqma,Creed,Cold,Chevelle,Deftones,Disturbed,Dredg,Dog eat dog,Earshot,Eldo,Fisz,Godsmack,Guano Apes,Hunter,Incubus,Korn,Kangarooz,Kukiz,Licorea,Macabre,Machine head,Mars Volta,Noir desir,Nirvana,NIN,Ocean,Pete Yorn,Papa roach,Rage against the machine,Slayer,Sepultura,Soundgarden,Silverchair,Sweet Noise,TOOL,Tlen,Turbo,Tsa,Tiamat,Tosteer a na WWO skończywszy
u niektórych wywołuje to oburzenie/zdziwienie
mało co się tu klei, jak można słuchać hiphopu, metalu i rocka - otóż można
jedyne czego nie słucham to rege - jest mało utworów które mi odpowiadają-to po pierwsze, a po drugie- nie lubie atmosfery koncertów rege, nie lubie tych trzech przeklętych kolorów
i przepychu pozytywnych emocji
i tych haseł : "tolerancja coś tam coś tam" - nie chodzi o to ze jestem nietolerancyjna, poprostu mnie to drażni
(jeszcze słowa "rasta" nie lubie, i tego że dredy już u mało kogo są z związane z 'ideologią' - poprostu stały się modne i straciły już swój głębszy sens
)
wiele zespołów/muzyków pominełam, nienawidze radia, jedyna audycja której słucham to minimax
a muzyka odgrywa bardzo ważna role w moim życiu.
jedyne czego nie słucham to rege - jest mało utworów które mi odpowiadają-to po pierwsze, a po drugie- nie lubie atmosfery koncertów rege, nie lubie tych trzech przeklętych kolorów
wiele zespołów/muzyków pominełam, nienawidze radia, jedyna audycja której słucham to minimax
a muzyka odgrywa bardzo ważna role w moim życiu.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Zgadzam się z Aneczką... Moja imienniczka w koncu. Co do dżemu o ok ale wole stary dżem xD chciaz zdjecia na okladce sa zabójcze... Ja kiedys kochalam obrzydliwy zagraniczny hiphop
ale to bylo dawno i nieprawda xD miluje i wielbie teraz rocka - SOAD, Green Day... ale nie powiem, lubie tez niektore kawaki michaela jacksona. co do reggae to kiedys uwazalam to za idiotyczne ale ostatnio na szkolnych imprezach ciagle leci to akceptuje i ok xD 
Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość