Pozdrowionka
Witam. Na imie mam Piotr i mieszkam kolo sezamu(lubinianie wiedza napewno gdzie to jest
) Wczoraj przypadkowo trafilem na wasze posty. Zaciekawil mnie Wasz pomysl z tym wyjsciem w plener i robieniu foto niestesty przeczytalem je dopiero jak wrocilem z pracy wiec juz byliscie po plenerze. Powiedzcie mi czy Wy robicie wiekszosc w czerni czy tylko takie wystawiacie na forum ?? i jak jest z dolaczeniem do Waszej grupy??
Pozdrowionka
Pozdrowionka
Grupa jest jak najbardziej otwarta.
Mamy nadzieje skupic osoby fotografujace w Lubinie, wyjsc czasami razem chocby w takie miejsce jak strzelnica (niby nie ma co focic, ale mimo wszystko jest razniej
)
Co do kolorkow to i mancini i rybolek robili cyfrowkami, wiec mysle ze kolo sztucznie nadany
(tzn. CZ&B)
Mamy nadzieje skupic osoby fotografujace w Lubinie, wyjsc czasami razem chocby w takie miejsce jak strzelnica (niby nie ma co focic, ale mimo wszystko jest razniej
Co do kolorkow to i mancini i rybolek robili cyfrowkami, wiec mysle ze kolo sztucznie nadany
Czytalem ze ktos tam ma samochod to dobrze sie skada bo ja tez mam i tak sobie pomyslalem ze mozna by gdzies wyjechac na 2 dni pod namiot np. w takie miejsca jak Czartak(schronisko i widoki z punktu widokowego Skalnik) , Bolczow kolo Janowic Wielkich (stary dworek-warownia na sporej gorce, w niej mozna by przenocowac pod namiotem za free),(niedaleko sa pkt widokowe takie jak Krzyzna Gora i Sokolik) wszystkie wymienione miejsca sa nie daleko karpacza. Jak by sie zebrala ekipa to moglo by dojsc do fajnej wyprawy fotograficznej
ps. znam troszeczke owe miejsca bo bywalem tam i zapewniam ze bylo by co fotografowac
ps. znam troszeczke owe miejsca bo bywalem tam i zapewniam ze bylo by co fotografowac
Swietny pomysl moim zdaniem. Mysle ze jednak warto porobic kilka takich mikroplenerkow w lubinie, zeby jakas grupa sie wyklarowala. Dopieor pozniej myslec o eskapadach na powazne plenery ;p
Stały bywalec

Bywalec

Ja jestem otwarty na takie propozycje teraz jest wiecej wolnego czasu wiec mozna by cos poorganizowac jak cos to tylko dajcie znac mi wlasciwie kazdy weekend pasuje
narescie sie cos dzieje
narescie sie cos dzieje
Bywalec

dla mnie najblizszy weekend pasuje w ciagu tygodnia to raczej nie dam rady jestem otwarty na propozycje odnosnie miejsca
to teraz czekam na pozostałych czlonków "grupy"
czy w ten weekend gdzies ruszamy 
to teraz czekam na pozostałych czlonków "grupy"
Ruszajcie, ruszajciemancini pisze:to teraz czekam na pozostałych czlonków "grupy"czy w ten weekend gdzies ruszamy
Ja osobiscie ruszam na Mazury, nie bedzie mnie sporo czasu, wiec mnie o nic pytac nie trzeba
czekam na relacje
Stały bywalec

Bywalec

mi sobota rowniez pasuje 
Stały bywalec

Bywalec

A moze by tak jak proponował ERLL wczesniej wyskoczyc gdzies poza miasto nie mowie aby jechac na dwa dzionki ale na jeden czemy nie zamki mi jak najbardziej odpowiadaja
A moze jakas modelka byla by zainteresowana takim wypadem
co aby uatrakcyjnic zdjecia 
A moze jakas modelka byla by zainteresowana takim wypadem
Informacje
0 użytkowników » 1 gość