Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ERLL »

Witam. Na imie mam Piotr i mieszkam kolo sezamu(lubinianie wiedza napewno gdzie to jest :P) Wczoraj przypadkowo trafilem na wasze posty. Zaciekawil mnie Wasz pomysl z tym wyjsciem w plener i robieniu foto niestesty przeczytalem je dopiero jak wrocilem z pracy wiec juz byliscie po plenerze. Powiedzcie mi czy Wy robicie wiekszosc w czerni czy tylko takie wystawiacie na forum ?? i jak jest z dolaczeniem do Waszej grupy??
Pozdrowionka :diabelek:
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

Grupa jest jak najbardziej otwarta.
Mamy nadzieje skupic osoby fotografujace w Lubinie, wyjsc czasami razem chocby w takie miejsce jak strzelnica (niby nie ma co focic, ale mimo wszystko jest razniej ;) )
Co do kolorkow to i mancini i rybolek robili cyfrowkami, wiec mysle ze kolo sztucznie nadany ;) (tzn. CZ&B)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Czytalem ze ktos tam ma samochod to dobrze sie skada bo ja tez mam i tak sobie pomyslalem ze mozna by gdzies wyjechac na 2 dni pod namiot np. w takie miejsca jak Czartak(schronisko i widoki z punktu widokowego Skalnik) , Bolczow kolo Janowic Wielkich (stary dworek-warownia na sporej gorce, w niej mozna by przenocowac pod namiotem za free),(niedaleko sa pkt widokowe takie jak Krzyzna Gora i Sokolik) wszystkie wymienione miejsca sa nie daleko karpacza. Jak by sie zebrala ekipa to moglo by dojsc do fajnej wyprawy fotograficznej :D

ps. znam troszeczke owe miejsca bo bywalem tam i zapewniam ze bylo by co fotografowac
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Swietny pomysl moim zdaniem. Mysle ze jednak warto porobic kilka takich mikroplenerkow w lubinie, zeby jakas grupa sie wyklarowala. Dopieor pozniej myslec o eskapadach na powazne plenery ;p
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

A moim skromny zdaniem powinnismy wyplynac na wieksza wode bo po 1: jest swietna pogoda po 2: pozniej moze sie kilku osobom znodzic takie lazenie i bede mieli gdzies
a przeciez jak by pojechaly np. dwa pelne samochody to koszt niewielki i przezycia ogromne a fotek mozna by narobic caly album
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: rybolek »

dobyr pomysł.... ale na poczatek kilka plenerków w Lubinie (tak jak pisał Veldrin) a później można coś zorganizować:)

to kiedy następny plenerek ? :D
Lepiej niech pada niż ma być błoto :)

Grupa trzymająca miotły :kosa:
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: mancini »

Ja jestem otwarty na takie propozycje teraz jest wiecej wolnego czasu wiec mozna by cos poorganizowac jak cos to tylko dajcie znac mi wlasciwie kazdy weekend pasuje :)
narescie sie cos dzieje :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

to jak gdzie i kiedy bedziecie-my wyruszac ??
moze do parku Wroclawskiego lub moze stary Lubin
A moze porobimy zdjecia ze swgo dachu i zalozymy temat "cztery strony Lubina z mojego dachu"
Pozdro :diabelek:
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

dla mnie najblizszy weekend pasuje w ciagu tygodnia to raczej nie dam rady jestem otwarty na propozycje odnosnie miejsca
to teraz czekam na pozostałych czlonków "grupy" :) czy w ten weekend gdzies ruszamy :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

mancini pisze:to teraz czekam na pozostałych czlonków "grupy" :) czy w ten weekend gdzies ruszamy :)
Ruszajcie, ruszajcie ;)
Ja osobiscie ruszam na Mazury, nie bedzie mnie sporo czasu, wiec mnie o nic pytac nie trzeba ;)
czekam na relacje ;)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

ja moge iśc:) znowu sobota rano ?

Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

mi sobota rowniez pasuje :)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

kto jeszcze?:) pisać pisać:) i jakie miejsce focenia preferujecie ?

Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

a moze zamiast rano wybrali bysmy sie tak na wieczor i jak bedziemy wracac to mozna zajsc na ("jedno") PYVKO :denat: :diabelek:
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

A moze by tak jak proponował ERLL wczesniej wyskoczyc gdzies poza miasto nie mowie aby jechac na dwa dzionki ale na jeden czemy nie zamki mi jak najbardziej odpowiadaja
A moze jakas modelka byla by zainteresowana takim wypadem :) co aby uatrakcyjnic zdjecia :)
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM