Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

hunter to dobry pomysl, napewno pojde......gitara tyryryr
"Wiem, że czesto mi odbija. Ale co z tego skoro mnie się to podoba."
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Saaadam »

Kwestia czasu, a Muza stanie się dla koncertów nieatrakcyjna. Powód? Nowa sala, większa i lepsza pod względem akustyki. Nie tak szybko, ale całkiem niedługo. Ja czekam i wiem, że się doczekam.
Hailing up the selector
obserwator
obserwator

Post autor: obserwator »

saadam a co to zmieni? Ilość osób chodzących na płatne koncerty się zwiększy? Czy też uważasz... No właśnie. Ciekawe co to zmieni. Przecież hala sama nie zorganizuje koncertu:P
lewy but
lewy but

Post autor: lewy but »

Mysle ze warto zaryzykowac z ostrzejszymi koncertami. Nie mowie o blacku bo to raczej odpada (zaden normalny blackowiec nie zgodzilby sie grac w takim miejscu, chyba ze takie behemoty ktore tak naprawde z blackiem nie maja teraz tak wiele wspolnego, a juz na pewno z podziemiem...). Black w lubinie byl kiedys tam w selawce a tak to nic sie nie dzieje w tym wzgledzie u nas.
Ja tam nie mam doswiadczenia zwiazanego z blackowymi koncertami ale jak chcesz posluchac dobrej muzyki na zywo nianiu to polecam np 18 lutego w rockerze ma byc luna ad noctum i pare innych zespolow, w marcu hermh w madnesie itp. Szkoda ze diabolique nieczynne, ale na wakacje mozna jechac na slezy troche sie dzieje.
Ale Vader w muzie nie jest zlym pomyslem. Mozna zrobic tak jak na Happysad czy co to bylo ze wyniesiono sprzet z sali, na vadera przyjechalo by sporo osob z okolic. Ja wiem ze nie slucha tego tak wiele osob jak panka itepe ale to jest dosc renomowany zespol, ktorego sluchaja zarowno mlode pozerki jak i bardziej wytrawna publicznosc.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: niania ogg »

nie słucham metalu wcale a wcale , a koncerty na jakich chcę być po prostu nawiedziam. Behemoth miał być takim głupim przykładem bo nie znosze ich pretensjonalnego grania. a z podziemia znam tez niewiele, wiecej moj maż w tym temacie niż ja.
mi tam wystarcza co roku Castle Party w Bolkowie, i imprezy organizowane przez gothic.pl
co do Vadera to czas pokaze , moze i wypali. Przeciez moge się mylic.

[ Dodano: 09 Mar 2006, 10:56 ]
Taka mała sugestia, szpileczka, moze prosba...a gdyby tak posród tych wszystkich zespołów wmontować Sui Generis Umbra? Mało znane - ale perełka po prostu. Ci co znają pewnie potwierdzą.
RIVERSIDE graja świetnie wiec jestem ZA.
Niania
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Hunter było zajebiście :P :diabel:
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Keskes »

Jesienia ma odbyc sie nowa trasa zespolu Akurat (w zwiazku z wydana ostatnio plyta "Fantasmagorie"). Moze udaloby sie sciagnac ich do "Muzy"??
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Sakis »

akurat robi sie nudny po jakims czasie, lepiej by bylo zaprosic cos bardziej egzotycznego np. kokwiste 88 lub przynajmniej lumpex'75. to by bylo cos.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Mon, nie marudz! A ktoz Ci przyjdzie na koncerty tych kapel? wydaje mi sie, ze niewiele jest tych, ktorzy to znaja lub pragna poznac (aczkolwiek moge mylic).
Co do Akurat - tez nie uwazam, ze "Fantasmagorie" to najlepsza plyta (choc z kazdym kolejnym sluchaniem podoba mi sie bardziej), ale jestem ciekawa jak ten material zaprezentuje sie na koncercie. Bo na zywo Akuraci wychodza calkiem niezle, na trasie prlive grali bardzo zywiolowo.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Sakis »

Mysle ze na obu koncertach byłyby tłumy i to nie takie jak na c.k.o.d ; ).
Konkwista to legenda, a Lumpex jest co prawda malo znanym ale genialnym zespolem bardzo rockowym.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Marek Zawadka »

Prosiłbym bardzo o podstawy twierdzenia, że na tych czy innych koncertach będą tłumy.

W najnowszej strefie kultury lubiński zespół Naaman o lubińskiej publiczności.
Co ciekawe mam takie samo odczucie od 3 lat.
Tu "schodzą" tylko zespoły znane z TV i to z TVP i Polsatu.
Nie ma publiczności poszukującej. Nie ma. Oczywiście poza kilkanustoma osobami. Bo kilkadziesiąt to byłoby nadużycie

Pozdrawiam
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

O kurcze, ja to chyba stary jestem, żadna nazwa kapeli która się w tym temacie pojawiła zupełnie nic mi nie mówi.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: fikcja »

Lumpex jest co prawda malo znanym ale genialnym zespolem bardzo rockowym.
Sakis, Lumpex to oi! jest.. ;p ale jestem jak najbardziej za. co najmniej 5 osób z mojej strony na koncercie gwarantowane :>
jeżeli chodzi o moją listę życzeń.. :P Sedes, bo wydaje właśnie nową płytę, o!
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Sedes tez bym chetnie uslyszala, tym bardziej,ze to chyba (?) wroclawska kapela - daleko nie maja (choc smiem twierdzic, ze graja slabiej niz kiedys, a podpieram to ostatnim koncertem w madnessie). Ale jezeli juz stawiamy na frekwencje, to Akurat zgromadziloby pewnie wieksza publike. Czemu? Graja dobrze i pozytywnie, energicznie (Tomek nawet na scenie ruszac sie zaczal), i sa znani szerokiemu gronu (nie pisze tylko o wlasnych znajomych, jeszcze przed wydaniem ostatniej plyty bylam na koncercie, wprawdzie we wro, bilety 15/20 zl, ale klub byl przeeeepelniony). Moze warto sprobowac? ;)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: niania ogg »

z Konkwistą mogłby być pewne problemy ale byłabym ZA.
co do poszukiwania Panie Dyrektorze - ma Pan rację niestety. smutne to ale prawdziwe. mało osób porusza sie w stylistyce nieco bardziej wyszukanej niż DODA.
dobrze że już niedługo Castle Party....
pozdr
Niania
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, Muza, ModTEAM