Bywalec

Mysle ze warto zaryzykowac z ostrzejszymi koncertami. Nie mowie o blacku bo to raczej odpada (zaden normalny blackowiec nie zgodzilby sie grac w takim miejscu, chyba ze takie behemoty ktore tak naprawde z blackiem nie maja teraz tak wiele wspolnego, a juz na pewno z podziemiem...). Black w lubinie byl kiedys tam w selawce a tak to nic sie nie dzieje w tym wzgledzie u nas.
Ja tam nie mam doswiadczenia zwiazanego z blackowymi koncertami ale jak chcesz posluchac dobrej muzyki na zywo nianiu to polecam np 18 lutego w rockerze ma byc luna ad noctum i pare innych zespolow, w marcu hermh w madnesie itp. Szkoda ze diabolique nieczynne, ale na wakacje mozna jechac na slezy troche sie dzieje.
Ale Vader w muzie nie jest zlym pomyslem. Mozna zrobic tak jak na Happysad czy co to bylo ze wyniesiono sprzet z sali, na vadera przyjechalo by sporo osob z okolic. Ja wiem ze nie slucha tego tak wiele osob jak panka itepe ale to jest dosc renomowany zespol, ktorego sluchaja zarowno mlode pozerki jak i bardziej wytrawna publicznosc.
Ja tam nie mam doswiadczenia zwiazanego z blackowymi koncertami ale jak chcesz posluchac dobrej muzyki na zywo nianiu to polecam np 18 lutego w rockerze ma byc luna ad noctum i pare innych zespolow, w marcu hermh w madnesie itp. Szkoda ze diabolique nieczynne, ale na wakacje mozna jechac na slezy troche sie dzieje.
Ale Vader w muzie nie jest zlym pomyslem. Mozna zrobic tak jak na Happysad czy co to bylo ze wyniesiono sprzet z sali, na vadera przyjechalo by sporo osob z okolic. Ja wiem ze nie slucha tego tak wiele osob jak panka itepe ale to jest dosc renomowany zespol, ktorego sluchaja zarowno mlode pozerki jak i bardziej wytrawna publicznosc.
Nowy(a) na forum

nie słucham metalu wcale a wcale , a koncerty na jakich chcę być po prostu nawiedziam. Behemoth miał być takim głupim przykładem bo nie znosze ich pretensjonalnego grania. a z podziemia znam tez niewiele, wiecej moj maż w tym temacie niż ja.
mi tam wystarcza co roku Castle Party w Bolkowie, i imprezy organizowane przez gothic.pl
co do Vadera to czas pokaze , moze i wypali. Przeciez moge się mylic.
[ Dodano: 09 Mar 2006, 10:56 ]
Taka mała sugestia, szpileczka, moze prosba...a gdyby tak posród tych wszystkich zespołów wmontować Sui Generis Umbra? Mało znane - ale perełka po prostu. Ci co znają pewnie potwierdzą.
RIVERSIDE graja świetnie wiec jestem ZA.
Niania
mi tam wystarcza co roku Castle Party w Bolkowie, i imprezy organizowane przez gothic.pl
co do Vadera to czas pokaze , moze i wypali. Przeciez moge się mylic.
[ Dodano: 09 Mar 2006, 10:56 ]
Taka mała sugestia, szpileczka, moze prosba...a gdyby tak posród tych wszystkich zespołów wmontować Sui Generis Umbra? Mało znane - ale perełka po prostu. Ci co znają pewnie potwierdzą.
RIVERSIDE graja świetnie wiec jestem ZA.
Niania
Maniak

Nowy(a) na forum

Stały bywalec

Nowy(a) na forum

Mon, nie marudz! A ktoz Ci przyjdzie na koncerty tych kapel? wydaje mi sie, ze niewiele jest tych, ktorzy to znaja lub pragna poznac (aczkolwiek moge mylic).
Co do Akurat - tez nie uwazam, ze "Fantasmagorie" to najlepsza plyta (choc z kazdym kolejnym sluchaniem podoba mi sie bardziej), ale jestem ciekawa jak ten material zaprezentuje sie na koncercie. Bo na zywo Akuraci wychodza calkiem niezle, na trasie prlive grali bardzo zywiolowo.
Co do Akurat - tez nie uwazam, ze "Fantasmagorie" to najlepsza plyta (choc z kazdym kolejnym sluchaniem podoba mi sie bardziej), ale jestem ciekawa jak ten material zaprezentuje sie na koncercie. Bo na zywo Akuraci wychodza calkiem niezle, na trasie prlive grali bardzo zywiolowo.
Stały bywalec

Początkujący

Prosiłbym bardzo o podstawy twierdzenia, że na tych czy innych koncertach będą tłumy.
W najnowszej strefie kultury lubiński zespół Naaman o lubińskiej publiczności.
Co ciekawe mam takie samo odczucie od 3 lat.
Tu "schodzą" tylko zespoły znane z TV i to z TVP i Polsatu.
Nie ma publiczności poszukującej. Nie ma. Oczywiście poza kilkanustoma osobami. Bo kilkadziesiąt to byłoby nadużycie
Pozdrawiam
W najnowszej strefie kultury lubiński zespół Naaman o lubińskiej publiczności.
Co ciekawe mam takie samo odczucie od 3 lat.
Tu "schodzą" tylko zespoły znane z TV i to z TVP i Polsatu.
Nie ma publiczności poszukującej. Nie ma. Oczywiście poza kilkanustoma osobami. Bo kilkadziesiąt to byłoby nadużycie
Pozdrawiam
Nowy(a) na forum

Sedes tez bym chetnie uslyszala, tym bardziej,ze to chyba (?) wroclawska kapela - daleko nie maja (choc smiem twierdzic, ze graja slabiej niz kiedys, a podpieram to ostatnim koncertem w madnessie). Ale jezeli juz stawiamy na frekwencje, to Akurat zgromadziloby pewnie wieksza publike. Czemu? Graja dobrze i pozytywnie, energicznie (Tomek nawet na scenie ruszac sie zaczal), i sa znani szerokiemu gronu (nie pisze tylko o wlasnych znajomych, jeszcze przed wydaniem ostatniej plyty bylam na koncercie, wprawdzie we wro, bilety 15/20 zl, ale klub byl przeeeepelniony). Moze warto sprobowac? 
Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 2 gości