Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Seba »

Przecież wyraźnie powiedziałem: "No violence, No competition, No Groups, No Chiefs." O co ci chodzi Kryzbi :szok:

[ Dodano: Czw 06 Kwi, 2006 21:22 ]
"Wydaje mi sie ze zajmujecie sie tym co jest modne...i robicie to strasznie na pokaz...takie jest moje odczucie, ale wydaje mi sie ze nie bladze...kazdy moze je miec..."
Dla mnie najważniejsze jest aby PK zostalo sztuka przemieszczania sie a nie szpanowania. PK to nie szpan, nie trenujemy go dla szpanu!! Tylko dla samych siebie, czesto jestesmy wyzywanie od malp (coraz czesciej w moim przypadku :P w prawie miesiąc treningu juz 4 malpy uslyszalem :P a nawet po miescie nie biegalem :P bo od znajomych uslyszalem te "mile" slowka ) wiec nie wiem co w tych malpach jest milego!!!
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

nie wyrobie juz ... porabalo sie w glowach wszystkim czy jak? i co teraz bedziecie sie klocili kto jest szefem, zenada panowie, wlasciwie chlopcy.

co do PK to nie powiem jak inni, ze to dla szpanu (chociaz wiekszosc gowniarzerii po to wlasnie cwiczy PK) ... sam to trenowalem i mi zostalo i watpie, zeby ktos mnie widzial jak 'biegam' bo albo bylo ta noca jak nikt nie przeszkadzal albo w bardziej odosobnionych warunkach.

niedobrze mi sie tylko robi jak widze , ze malolaty lataja po piaskownicach, skacza na placach zabaw a z boku siedza dziewczynki i .. wooooow.

mapla? strasznie cie to zabolalo ? daj spokoj, chcecie sie przechwalac to mozecie to robic na podworku a nie od razu robic z siebie posmiewisku wsrod innych forumowiczow. i lepiej zeby mowili na ciebie mapla niz zebys kiedys uslyszal "o ten pierd...ty zj..b z forum' bo wtedy juz nie bedzie mogl robic z siebie glupka piszac, ze to chamski .

i pewnie ci sie jeszcze wydaje, ze tak na prawde to wszyscy tu mysla, ze 'jaa nazwali go malpa, ... ciekawe co on robi .. niezly koles!"

ja odpadam. robi sie zbieranina krzykaczy z przedzialu 12/15 lat.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Nie no, ja wam tłumacze że to nie dla szpanu a wy dalej swoje... dopra ja odpuszczam... bo z ludźmi nie pogadasz... :o
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: HektorTrojan »

na mieście nikogo niewidać a tu sie okazuje nagle że wszyscy biegali bądź biegają :obled:
sukces ma wielu ojców
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Marian powiedz mi, biegałeś tylko dlatego w nocy żeby Cie nie było widać? :?
Powiem tak, po nocy nie biegam bo po całym dniu jestem tak zmęczony, do tego jeszcze zamiast spać to biegać... W dzień w godzinach popołudniowych po szkole, i to tak nie zawsze, tylko jak jest kilka godzin wolnego czasu. Ale nie myślcie sobie że biegam o tak dla lansu, myślicie że to to szpan... niestety znam kilku takich z widzenia którzy robią to dla szpanu... :diabel: Żeby nie było niedopowiedzeń, oni nigdy nie byli na ustawce. Nawet nie wiedzą że coś takiego istnieje. Ja biegam dla siebie, to jest takie uczucie wolności: "Czujemy wolność skacząc na tym co wy omijacie każdego dnia." I aby się wzmocić fizycznie i psychicznie. I nie ważne co ludzie mówią... maciejz3 wie o czym tu mówie, napewno kojażysz tego zgreda z garazy? Albo inne takie... najczęściej sie z nas wszyscy smieja, albo nic nie mowia. Nigdy się jeszcze nie zdarzyło żeby jakiś miły starszy pan się zapytał po co to robimy, to bym mu wytłumaczył...

[ Dodano: Pią 07 Kwi, 2006 14:03 ]
Dobra nie będę się któryś raz z rzędu powtarzał bo to nie ma sensu, bo wy i tak dalej swoje. Jak ktoś coś konkretnego napisze to odpowiem...
Obrazek

Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Seba, wy z tego robicie sensacje..... jaracie sie tym.... robicie fora, stronki... zachowujecie sie jak byscie to robili juz kilkanascie lat.... i wydaje sie wam pewnie ze jestescie jakimis profesjonalistami.... zaduzo przechwalacie sie tym sportem... robcie to co lubicie, ale nie robcie z tego takiej sensacji...... bo ogolnie to jest wkurzajace a zarazem nudne.... :? :? :?
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

seba: nie, to, ze biegalem w nocy tyczyly sie czegos innego , czego nie zrozumiesz zapewnie (bez zlosliwosci to pisze).

dobrze napisal kryzbi. robicie sie nudni i zalosni (ogolem, nie tyczy sie jednostki) w tym afiszowaniu tego co robicie przeciez 'tylko dla siebie!"
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

seba po prostu rób swoje, i nie przejmuj sie zbytnio krytyką.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Ja tylko mowie to co o tym sadze.. :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: maciejz3 »

Kryzbi pisze:Smiech na sali... kluca sie kto jest szefem 'gangu' hahaha to jest smieszne!! co do tego sportu ma jakis szef ? ze co, ze za nim biegacie czy co ? no normalnie mnie rozwalacie...... :D
Wiem kryzbi to smieszne. troche nas poniosło ale... k***a mnie już to denerwuje bo... nie bede pisał na 4room bo nie chce już go więcej zaśmiecać... powiem tylko jedno-jak wam się PK nie podoba to proszę bardzo wasza wola i macie prawo do wygłaszania własnych pogladów, a Sebo mówi że mnie popiera i że go to nie obchodzi co inni mówią, a jakos ma murkach to wymiękł przy tych wszystkich dzieciarach. Ale dobra nie chce nikogo obgadywać bo sam the beściak nie jestem i jak by co to gg- 9612600.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Ja tam do PK nic nie mam.. Tylko do niektorych ludzi co to trenuja.. poprostu sie osmieszaja.. Nic nie umieja a zachowuja sie jak profesjonalisci..
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

Moze i nic nie 'umia', a moze jednak cos umieja...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Kryzbi pisze:Tylko do niektorych ludzi co to trenuja.. poprostu sie osmieszaja..
Nic nie umieja a zachowuja sie jak profesjonalisci..
Znam paru takich...
Obrazek

Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: maciejz3 »

Kryzbi pisze: Ja tam do PK nic nie mam..
Tylko do niektorych ludzi co to trenuja.. poprostu sie osmieszaja..
Nic nie umieja a zachowuja sie jak profesjonalisci..

To my kiedyś z seba tak naprawde ale teraz już nie... Ale PRO jeszcze nie jesteśmy ale sie nie wywyrzamy [a to co?! warzywko ;] vnro.]...
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM