Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący
Chcąc dokonać zakupu mebli w meblarzu - zastanówcie się czy warto: wkurzać się i tracić zdrowie i nerwy dla kilku brakujących elementów, które powinny być dostarczony ale ich nie ma i nie można poskładać mebla w całość. Piszę to ponieważ sam tego doświadczyłem na własnej skórze (nie tak dawno). Najpierw były zapewnienia,że dostarczą,później zwlekanie i gra na czas (a może klient sobie odpuści),dalej było nie odbieranie telefonów lub rzucanie słuchawką - TOTALNA IGNORANCJA KLIENTA !!!. Wystarczy,że dokonasz zakupu - a póżniej to mają cię w d***e. Ja ich firmę od dziś bojkotuję i każdemu ze swoich znajomych będę przekazywał przestrogę jak działa w/w firma.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: koza »

Janlo, ja tam tez kupilam meble i jestem z nich zadowolona :) zadnej czesci nie brakowalo :) brakowalo za to jednego kleju, ale to nic w porownaniu z brakujaca czescia. Widocznie miales pecha :)
Starosc nie radosc, mlodosc nie wiecznosc.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

ja tez w Meblarzu i problemow ani ubytkow nie bylo.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

Podobnie jak u Mariana. W dodatku obsługa barddzo fajna.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: rybolek »

Też mam mebelki z Meblarza... i wszystko ok :)
Lepiej niech pada niż ma być błoto :)

Grupa trzymająca miotły :kosa:
Awatar użytkownika
n2s
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: n2s »

Nie wnikam kto ma racje a kto nie, ale takie posty zawsze warto czytac i wyciagac wnioski. To ze kilka osob jest zadowolonych nie znaczy ze wszystko tam jest ok, a o wartosci usug nie swiadcza tylko zadowoleni klienci, ale w/g mnie przede wszystkim Ci ktorzy sa zawiedzeni (podajac przy tym uzasadnione argumenty).
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Ja tam kupiłem meble i gra gitara! :P
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: KarinaM »

Ja jakoś już od dłuższego czasu mam uraz do większości salonów meblowych, kilka razy musiałam składać reklamacje i teraz jedynie zamawiam meble w sieci, nawet jeśli nie mogę ich wcześniej zobaczyć, to kiedy je dostają zawsze są dokładnie takie, jak oczekiwałam. Chociażby szukając meble do przedpokoju zupełnie żadnych nie mogłam znaleźć w salonach, które wymiarami by pasowały do mojego mieszkania, a w sklepie internetowych zajęło mi to około 15 minut .
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Ida23 »

Masz rację. Z dostępnością mebli w salonach stacjonarnych różnie bywa. W necie bez problemu można kupić wiele mebli - niezależnie od tego czy są to np. meble dla dzieci http://www.promarkmeble24.pl/category/meble-dla-dzieci czy jak piszesz - meble do przedpokoju.
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM