Chcąc dokonać zakupu mebli w meblarzu - zastanówcie się czy warto: wkurzać się i tracić zdrowie i nerwy dla kilku brakujących elementów, które powinny być dostarczony ale ich nie ma i nie można poskładać mebla w całość. Piszę to ponieważ sam tego doświadczyłem na własnej skórze (nie tak dawno). Najpierw były zapewnienia,że dostarczą,później zwlekanie i gra na czas (a może klient sobie odpuści),dalej było nie odbieranie telefonów lub rzucanie słuchawką - TOTALNA IGNORANCJA KLIENTA !!!. Wystarczy,że dokonasz zakupu - a póżniej to mają cię w d***e. Ja ich firmę od dziś bojkotuję i każdemu ze swoich znajomych będę przekazywał przestrogę jak działa w/w firma.
Weteran

Stały bywalec

Nie wnikam kto ma racje a kto nie, ale takie posty zawsze warto czytac i wyciagac wnioski. To ze kilka osob jest zadowolonych nie znaczy ze wszystko tam jest ok, a o wartosci usug nie swiadcza tylko zadowoleni klienci, ale w/g mnie przede wszystkim Ci ktorzy sa zawiedzeni (podajac przy tym uzasadnione argumenty).
Maniak

Nowy(a) na forum

Ja jakoś już od dłuższego czasu mam uraz do większości salonów meblowych, kilka razy musiałam składać reklamacje i teraz jedynie zamawiam meble w sieci, nawet jeśli nie mogę ich wcześniej zobaczyć, to kiedy je dostają zawsze są dokładnie takie, jak oczekiwałam. Chociażby szukając meble do przedpokoju zupełnie żadnych nie mogłam znaleźć w salonach, które wymiarami by pasowały do mojego mieszkania, a w sklepie internetowych zajęło mi to około 15 minut .
Nowy(a) na forum

Masz rację. Z dostępnością mebli w salonach stacjonarnych różnie bywa. W necie bez problemu można kupić wiele mebli - niezależnie od tego czy są to np. meble dla dzieci http://www.promarkmeble24.pl/category/meble-dla-dzieci czy jak piszesz - meble do przedpokoju.
Informacje
0 użytkowników » 2 gości