Nowy(a) na forum

Czy ktos wie z czego sklada sie pizza w jednej z lubinskich pizzerii?? Oto skladniki ciasto szynka (kupiona mielonka w sklepie społem za 7 zł) ser podobno mozarella (scinki sera w kaufland 5 zl za kg) pieczarki, boczek mozliwie najtanszy , kukurydza najtansza w kaufland , reszta tez podobno najlepsza jakosciowo a z tytułu oszczednosci zazwyczaj kupowane na promocjach byle taniej jakosc wyrównana jest sosami polewanymi na pizzy i przyprawami. Ta pizzeria jest w lubinie na osiedlu sikorskiego w jednym z domków wiecej niemoge podac . I jak wam smakuje?????
hmm ten post ma byc postem psujacym opinie pizzerii czy jakas subjektywna ocena?
szczerze mowiac, akurat tam pizzy nie jadlem, wiec co i jak sie nie wypowiem :]
szczerze mowiac, akurat tam pizzy nie jadlem, wiec co i jak sie nie wypowiem :]
Ja jadłem, przeciętna.
Sądzisz "cichyobserwator" że gdzie indziej dostaniesz najwyższej jakości składniki?
Próbowałeś kiedyś zrobić w domu na przykład ... placek po węgiersku? Z gulaszem znaczy się? Minimum godzina: obrać ziemniaki, zetrzeć tuż przed smażeniem żeby były świeże i nie zczerniały, przygotować mięso, udusić we własnym sosie, potem dodać warzywa żeby były miekkie a w końcu ładnie podać. W najelegantszej restauracji w Lubinie zaczekasz max 20 minut. Czary?
Półprodukty niekoniecznie zamówione wczoraj u producenta.
Sądzisz "cichyobserwator" że gdzie indziej dostaniesz najwyższej jakości składniki?
Próbowałeś kiedyś zrobić w domu na przykład ... placek po węgiersku? Z gulaszem znaczy się? Minimum godzina: obrać ziemniaki, zetrzeć tuż przed smażeniem żeby były świeże i nie zczerniały, przygotować mięso, udusić we własnym sosie, potem dodać warzywa żeby były miekkie a w końcu ładnie podać. W najelegantszej restauracji w Lubinie zaczekasz max 20 minut. Czary?
Półprodukty niekoniecznie zamówione wczoraj u producenta.
Nowy(a) na forum

Stały bywalec

cichyobserwator, wiesz co jesz jak sam przygotujesz? Np. swierze warzywa rosnace przy autostradzie ; mieso ,ktore co najmniej piec razy lezalo na ziemi albo bralo kapiel w plynie do mycia naczyn. Tak naprawde to chyba nigdy nie dowiemy sie czy spozywamy swierze produkty.
Starosc nie radosc, mlodosc nie wiecznosc.
Informacje
Bing [Bot] » 2 gości