PS. Szybko nawiazuje kontakty i jestem uprzejmy a mysle ze to plus
Regulamin forum
Ogłoszenia pracodawców i poszukujących pracy.
Nowy(a) na forum

Witam. Mam 17 lat. Jestem z Lubina.Naprawde znam sie na kompouterach i programach bardzo dobrze. Mam stałe łącze internetowe. Programy typu Microsoft World, Exel, programy graficzne, pocztowe, inetrnetowe ... naprawde moglbym wymieniać ich mase nie są mi obce. Jestem uczniem liceum ogolnoksztalcacego i chcialbym zarobic "pare grosza" i mysle nad powazna praca. Nie miesieczna tylko na dluzszy okres. No chyba ze to jest taka to tez sie podejme. Czekam na odpowiedz. Mozna sie umowic na spotkanie w sprawie pracy poprzez e-mail (cestro@wp.pl) Gadu-Gadu (2788873) lub piszac tutaj. Najprosciej i najwygodniej bedzie poprzez E-Mail lub Gadu-Gadu. Praca nie koniecznie musi byc przez internet. Moge pracowac w biurze lub u kogos. Najlepiej jesli praca bedzie na komputerach ale nie koniecznie. Podejme sie kazdej pracy nie wymagajacej specjalnych kursow. Czekam na odpowiedz.
Nowy(a) na forum

Maniak

Jasiu pisze:Witam. Mam 17 lat.
17 a 14 lat to nie wielka roznica...
A jezeli chodzi o uprzejmosc... to raczej nie bardzo, po tym co zes napisal do Seby.
Hmmmm... chcesz prace zwiazana z komuterami... to roznosc gazetki komputerowe np. z proline.
Pozdrawiam i Szacuneczek. [ r3sp3ct ]
Informacje
0 użytkowników » 1 gość