Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Poszukuje pracy.

Post autor: Jasiu »

Witam. Mam 17 lat. Jestem z Lubina.Naprawde znam sie na kompouterach i programach bardzo dobrze. Mam stałe łącze internetowe. Programy typu Microsoft World, Exel, programy graficzne, pocztowe, inetrnetowe ... naprawde moglbym wymieniać ich mase nie są mi obce. Jestem uczniem liceum ogolnoksztalcacego i chcialbym zarobic "pare grosza" i mysle nad powazna praca. Nie miesieczna tylko na dluzszy okres. No chyba ze to jest taka to tez sie podejme. Czekam na odpowiedz. Mozna sie umowic na spotkanie w sprawie pracy poprzez e-mail (cestro@wp.pl) Gadu-Gadu (2788873) lub piszac tutaj. Najprosciej i najwygodniej bedzie poprzez E-Mail lub Gadu-Gadu. Praca nie koniecznie musi byc przez internet. Moge pracowac w biurze lub u kogos. Najlepiej jesli praca bedzie na komputerach ale nie koniecznie. Podejme sie kazdej pracy nie wymagajacej specjalnych kursow. Czekam na odpowiedz.

PS. Szybko nawiazuje kontakty i jestem uprzejmy a mysle ze to plus :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Seba »

Mógłbyś może roznosić gazety reklamowe z hipermarketów ;) A jak coś z komputerami to poczekajmy na wypowiedzi innych ;) :)
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Jasiu »

A po co ten twoj post? Masz oferte pracy dla mnie ? Nie to po co piszesz? Ulotki gdybym chcial roznosic to bym poszedl do hipermarketu a nie pisal na forum. A co do komputerow to jak widzisz czekam tylko na konkretne propozycje a nie na glupie posty jakiegos dzieciaka. Nie pomogles mi niestety
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
Re: Poszukuje pracy.

Post autor: Kryzbi »

Jasiu pisze:Witam. Mam 17 lat.
PS. Szybko nawiazuje kontakty i jestem uprzejmy a mysle ze to plus :)

17 a 14 lat to nie wielka roznica... :)

A jezeli chodzi o uprzejmosc... to raczej nie bardzo, po tym co zes napisal do Seby.

Hmmmm... chcesz prace zwiazana z komuterami... to roznosc gazetki komputerowe np. z proline. :)

Pozdrawiam i Szacuneczek. [ r3sp3ct ] :kosa:
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM