hyhy..o tak, pamiętam...jak babka z MDK'u powiedziała, aby tym razem przychodzić bez stanikówAlien pisze:Tak...ma być na początku ferii chyba 14 stycznia...
Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Bywalec

Nowy(a) na forum

Co do No Mercy... mi sie nie podobalo... i wcale nie chodzi o stylistyke (chociaz troche nie wpasowali sie w punk i rock:P). Lubie death metal, nawet bardzo, ale taki z sensem, pomyslem. Chlopaki, nie dosc ze nie mieli perkusisty (metal i perkusja z magnetofonu? ;/) to chcieli byc trOO. Poczatek, byl bardzo obiecujacy, myslalam ze cos z tego wyjdzie, pomacha sie bania, bedzie fajnie, ale.... no wlasnie. Wedlug mnie nie byl to ich udany koncert
Ale jak to sie mowi - koty przez ploty czy jakos tak 
A koncert ogolem, byl..sredni i nie chodzi mi o strone muzyczna, poza mala wpadka wszyscy grali swietnie
Po prostu czulam sie jak na akademii szkolnej
(moze dlatego ze pomieszczenie przypominalo sale gimnastyczna gim3? :>) Nie bylo krzesel, gdzie bym nie usiadla mowili ze mam ladne plecy xD No i pan dzwiekowiec sie nie popisal
Suma sumarum i tak bylo fajnie
Chociaz i tak musialam wyjsc w polowie BitterSweet 
A koncert ogolem, byl..sredni i nie chodzi mi o strone muzyczna, poza mala wpadka wszyscy grali swietnie
Suma sumarum i tak bylo fajnie
Nowy(a) na forum

BikFut, a jaka to mala wpadka??
Maniak

Nowy(a) na forum

Maniak

No Merci... może dlatego że grają całkiem inny klimat... w sumie ma racje... lepiej wystąpić z automatem niż tydzień przed koncertem robić wszystko z perkusja... a co do perkusistów...to są są...
tylko trzeba się dobrze rozejżeć...
i prosze... o ładniejsze słowa..

... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec

hmm jakos sie rozgladam za tymi perkusistami i nic . Jak są to albo sa zajeci albo niewyrabiaja.życieAlien pisze:No Merci... może dlatego że grają całkiem inny klimat... w sumie ma racje... lepiej wystąpić z automatem niż tydzień przed koncertem robić wszystko z perkusja... a co do perkusistów...to są są...tylko trzeba się dobrze rozejżeć...
i prosze... o ładniejsze słowa..
![]()
Maniak

Weteran

No to żałuję, że mnie nie było.............
Maniak

Stały bywalec

Informacje
0 użytkowników » 1 gość