Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: damian »

Alien pisze:Tak... :) ma być na początku ferii chyba 14 stycznia... :)
hyhy..o tak, pamiętam...jak babka z MDK'u powiedziała, aby tym razem przychodzić bez staników :D chciałem coś zaśpiewać, ale niestety nieugięta ochrona nie chciała mnie wpuścić na scene ehhhh..ogółem było super nie wiem skąd się wziął wosk na moim bucie, ciekawie zagrali No Mercy ....i ten ostatni jakiś zespół..no ci...bitter coś tam ( =p ) ...mam nadzieje, że będzie jakaś szansa zagrać w większym gronie nie tylko znajomych ze szkoły ;). Jeśli ktoś chce zdjęcia to zgłaszać się domnie z czystą płytą (zdjęć: ponad 70 sztuk)
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

www.photoblog.pl/wesoly
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

A ja juz słyszałem, ze jest jeszcze wiecej ludzi do rzucania stanikami;] ...

[ Dodano: Pią Gru 02, 2005 07:45 ]
JA ci damian Dam płyty nagrasz mi albo cóś......Skontaktuje sie z Tobą...bo jak narazie to mam kiepskie zjęcia..a wydaje mi sie ze twoje mogą byc dobre .. :denat:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: BikFut »

Co do No Mercy... mi sie nie podobalo... i wcale nie chodzi o stylistyke (chociaz troche nie wpasowali sie w punk i rock:P). Lubie death metal, nawet bardzo, ale taki z sensem, pomyslem. Chlopaki, nie dosc ze nie mieli perkusisty (metal i perkusja z magnetofonu? ;/) to chcieli byc trOO. Poczatek, byl bardzo obiecujacy, myslalam ze cos z tego wyjdzie, pomacha sie bania, bedzie fajnie, ale.... no wlasnie. Wedlug mnie nie byl to ich udany koncert :) Ale jak to sie mowi - koty przez ploty czy jakos tak :D

A koncert ogolem, byl..sredni i nie chodzi mi o strone muzyczna, poza mala wpadka wszyscy grali swietnie :) Po prostu czulam sie jak na akademii szkolnej :P (moze dlatego ze pomieszczenie przypominalo sale gimnastyczna gim3? :>) Nie bylo krzesel, gdzie bym nie usiadla mowili ze mam ladne plecy xD No i pan dzwiekowiec sie nie popisal :P
Suma sumarum i tak bylo fajnie :) Chociaz i tak musialam wyjsc w polowie BitterSweet :(
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
???

Post autor: djpluki »

BikFut, a jaka to mala wpadka??
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

No nie ładnie tak w połowie koncertu... ;p właśnie jaka wpadka...?:) Musze przyznać że no nagłośnienie nie było aż takie złe... zresztą zawsze coś musi nie grać... ;)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Pimpecki666 »

Jakby w lubinie byl dobrze [kultura!] wolny perkusista to bym nie grał z ,,magnetofonem'' nie kazdemu musiało sie podobac. Na kocnert mialem tydzien a złożonych [kultura!] nie lubie
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: BikFut »

Wpadka -> No Mercy (wg mnie :) )

Zlozonych <font color=red>[...]</font>?? Ubawiles mnie chlopaku:)
Stay True Pimpuś
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

No Merci... może dlatego że grają całkiem inny klimat... w sumie ma racje... lepiej wystąpić z automatem niż tydzień przed koncertem robić wszystko z perkusja... a co do perkusistów...to są są... ;) tylko trzeba się dobrze rozejżeć... ;) i prosze... o ładniejsze słowa.. :P ;)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

Moim zdaniem jakna pierwszy koncert nie poszło źłe. NO MERCY podziwiam, ze wystapili. Ja bym sie bał. Ogólnie to sie ciesze, ze tak sie stąło było super. Czekam na nastepna taka okazje. POzdro All

NO MERCY jeszcze zobaczymy jeszcze napewno nie raz.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Alien pisze:No Merci... może dlatego że grają całkiem inny klimat... w sumie ma racje... lepiej wystąpić z automatem niż tydzień przed koncertem robić wszystko z perkusja... a co do perkusistów...to są są... ;) tylko trzeba się dobrze rozejżeć... ;) i prosze... o ładniejsze słowa.. :P ;)
hmm jakos sie rozgladam za tymi perkusistami i nic . Jak są to albo sa zajeci albo niewyrabiaja.życie
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Nie tu temat żeby o nich gadać... ;) jak poszukujesz to zamieść ogłoszenie w ogłoszeniach... ;p :) I zapraszam równiez innych użytkowników do opinii o andrzejkowych koncertch... :D
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

No to żałuję, że mnie nie było.............
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

:) 14 Stycznia będziesz miał szanse zobaczyć podobna impreze w MDK-u tyle że pewnie będą inne zespoły... a jakie to niewiem... wiem że BitterSweeT i No Mercy napewno nie zagrają... ;) Pozdro... :)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: rybolek »

no to następnego koncetru nie opszczę...musze zobaczyć ... :)

pozdR
Lepiej niech pada niż ma być błoto :)

Grupa trzymająca miotły :kosa:
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Pimpecki666 »

no trzeba dac szanse innym i popracowac nad materiałem poza tym z teog co słyszlaem to juz nie ma miejsca. Jednym słowem punkowa impreza sie szykuje
SÜr Beer Piwo Cerveza Biere Pivo Birra Bier Bier Bronz SÜrgyĺr Brewery Browar Cervecería Brasserie Pivovar Birreria Brauerei Brouwerij
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM