Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Maniak

Stały bywalec

Stały bywalec

Nieprzypominam sobie czegoś takiego ??a oferty zgłoszone pod głosowanie mieszkańców,
PS: (OT) a ja wole łódkę, ... bols
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Maniak

Piotruś, bo tego nie było w lubinie, ale jeśli oferta przetargowa mówi historyczna zabudowa runku to będą raczej ładne projekty a nie potworki i nie przeważy jeden głupi głos tylko większość (o to chozi w demokracji- chybaNieprzypominam sobie czegoś takiego ??
andros,
otóż rację masz w tym że poszukiwanie złotego środka jest z gruntu pozytywnym zjawiskiem, kwestia smaku to już jest niebezpieczne, bo dla mnie to jest całkowicie inna sprawa, nie muszę ci chyba przypominać wyglądu galerii w otoczeniu takim a nie innym, no ręce opadają. A prezydent w sierpniu zatwierdził ten projekt, i jedynie konserwator może nam pomóc, i to właśnie miałem na myślitomi, nie sądzę żeby poszukiwanie złotego środka oraz kwestia smaku były same w sobie niebezpieczne. Wytłumacz mi proszę, w czym upatrujesz to niebezpieczeństwo...
dobrze jednak w takim wypadku zawsze można powiedzieć tak chciał lud, a politycy są po to żeby wykonywać wolę ludzi (powinni), i pretensje tylko do ludzi taki były czasy ludzie tak chcieli, co innego jak jakiś gość tak chce bo ma wizje z którą my będziemy musieli żyć, to jest dyktat, a czasy takie już przeżyliśmy i wystarczyPoza tym zagłosują tylko współcześnie żyjący mieszkańcy, których np. „rajcują” współczesne trendy a złoty środek i kwestia smaku mogą być im zupełnie obojętne...jak rownież ocena historyczna nastepnych pokoleń...(Tak, jak my dzisiaj np. oceniamy ludzi, ktorzy swego czasu podjęli decyzję o wyburzeniu stylowych kamieniczek w naszym rynku).
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Informacje
Google [Bot] » 1 gość