PAWEŁ_Z_LUBINA
PAWEŁ_Z_LUBINA
GALERIA RYNEK OK ,ALE W MIEJSCU BAZARU ! RYNEK DLA KAMIENIC

Post autor: PAWEŁ_Z_LUBINA »

Pomyslałem , iz mieszkańcy Lubina powinni miec głos w sprawie inwestycji w NASZYM mieście. Wszyscy sa za GALERIA HANDLOWA ale jej połozenie nie zadowala ŻADNEGO mieszkańca. Rynek powinien być z prawdziwego zdarzenia.Kamieniczki ,zazkaz ruchu , spokój, kawiarenki. To bedzie ewenenmet na skala krajowa. Zadyminy od spalin Ratusz i korki w Rynku ;-). W dodtaku architektonicznie bedze to całkowita klapa !!! Kto sie zgadza ze mna niech się wpisze.
MOZE TO COS DA DO MYSLENIA NASZYM WŁODRZOM !!!
Awatar użytkownika
atn
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: atn »

Ja się zgadzam.
roots.bloody.roots :kosa: roots.linux.roots
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Łukasz »

Ten temat nie ma sensu - sprawa jest przesądzona i nic nie zmieni planów nawet te wypowiedzi na forum. Za późno!
Łukasz
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Seba »

Ale ja sie zgadzam, dać galerie na miejsce bazaru!!!!!!!!!!!!!!! Ale jeżeli sprawa jest przesądzona, ciekawe jak to będzie wyglądać...jakoś sobie tego nie wyobrażam :|
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Ogolnie to brechtam z naszego rynku... nic fajnego nie ma i sam syf. :x
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: fikcja »

za 200 lat to i cała ta galeria będzie wyglądała jak zabytkowa kamieniczka.. tyle, że ze szkła ;p mi to nie robi większej różnicy, czy kiedyś będzie wyglądało to lepiej, czy teraz conajmniej absurdalnie. :p

takk. więc ja proponuję: żeby nie likwidować całego bazaru, przenieść go na rynek w miejsce przyszłej galerii. te wszystkie stare zabytkowe budy i stragany.. :p a galeria niech sobie stoi na ich miejscu ;] byłoby wspaniale i wszyscy byliby zadowoleni. :lol:
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

zgadzam się z założycielem tematu. Chyociaż nasze rozpaczliwe wypowiedzi już nic nie zmienią. A szkoda.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Piotruś

, a zmienily by cos ?
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

Kryzbi,
a zmienily by cos ?
napewno nic nie zmienisz, nic robiąc.
jeśli masz jakąś formę nacisku wykorzystaj ją. http://forum.lubin.pl/viewtopic.php?t=3 ... &start=240 jest propozycja i co? nikt się nie przyłączył :( jeżeli taki konserwator dostanie kilka wiadomości to może je olać jeżeli będzie ich kilkaset trzy razy się zastanowi zanim wyda pozwolenie.

andros, wszystko jest możliwe jeżeli się słucha, nasz miłomściwie panujący (jeszcze rok) prezydent niestety nie słucha, i to jest jego największa wada. Jest wiele przykładów na dobry pomysł, twoje przekonanie że
takie stereotypowe otoczenie może rozkwitnąć pod działaniem umieszczonego w nim nowoczesnego obiektu o dużych walorach estetycznych.Wybitna realizacja architektoniczna o dużym ładunku inwencji może być siłą napędową dla otoczenia, które nie ma tych cech.
dziwi mnie twoje przekonanie, tym bardziej że mowa o rynku a nie jakimś osiedlu (tu zgoda). Nie jestem zwolennikiem bezwględnego podążania za trendami ale, odnawianie zabytkowych rynków jest tym co powinniśmy naśladować (oczywiście na miare możliwości) a wyprowadzanie ruchu samochodowego powinno być wręcz obowiązkowe.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Sakis »

Tyle, ze za ta inicjatywa nie stoja zadne stanowiska. Nic nie wskoracie, chociazbyscie publicznie wyszli z siebie i staneli obok.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Sakis, przeczytajuważnie mojego posta, w ten sposób nie raz udało się niejedno załatwić. jak jesteś sam nikt się z tobą nie liczy, jak są was setki, każdy potraktuje powżnie.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Ale wy sie jaracie ta galeria.. bedzie galeria to bedzie.. nie bedzie to nie bedzie. ;F
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

tomi, nie nazwiska, tylko Nazwiska.

i nie setki, tylko Finlandia...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

andros, no to mi troszkę wyjaśniłeś. Ale

Kod: Zaznacz cały

Poszukiwanie „złotego środka” oraz kwestia smaku
są niebezpieczne. W normalnym układzie ogłasza się przetarg otwarty, a oferty zgłoszone pod głosowanie mieszkańców, i nikt się nie przyczepi że nieładne czy cóś - jak se wybrali tak im zbudujemy.
Sakis, :) lepsza żubrówka
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

tyle, ze Finlandia bardziej oficjalna : P.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM