MOZE TO COS DA DO MYSLENIA NASZYM WŁODRZOM !!!
Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Pomyslałem , iz mieszkańcy Lubina powinni miec głos w sprawie inwestycji w NASZYM mieście. Wszyscy sa za GALERIA HANDLOWA ale jej połozenie nie zadowala ŻADNEGO mieszkańca. Rynek powinien być z prawdziwego zdarzenia.Kamieniczki ,zazkaz ruchu , spokój, kawiarenki. To bedzie ewenenmet na skala krajowa. Zadyminy od spalin Ratusz i korki w Rynku
. W dodtaku architektonicznie bedze to całkowita klapa !!! Kto sie zgadza ze mna niech się wpisze.
Maniak

za 200 lat to i cała ta galeria będzie wyglądała jak zabytkowa kamieniczka.. tyle, że ze szkła ;p mi to nie robi większej różnicy, czy kiedyś będzie wyglądało to lepiej, czy teraz conajmniej absurdalnie. :p
takk. więc ja proponuję: żeby nie likwidować całego bazaru, przenieść go na rynek w miejsce przyszłej galerii. te wszystkie stare zabytkowe budy i stragany.. :p a galeria niech sobie stoi na ich miejscu ;] byłoby wspaniale i wszyscy byliby zadowoleni.
takk. więc ja proponuję: żeby nie likwidować całego bazaru, przenieść go na rynek w miejsce przyszłej galerii. te wszystkie stare zabytkowe budy i stragany.. :p a galeria niech sobie stoi na ich miejscu ;] byłoby wspaniale i wszyscy byliby zadowoleni.
Stały bywalec

zgadzam się z założycielem tematu. Chyociaż nasze rozpaczliwe wypowiedzi już nic nie zmienią. A szkoda.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Maniak

Piotruś
, a zmienily by cos ?
, a zmienily by cos ?
Ostatnio zmieniony 16 paź 2005, 15:06 przez Kryzbi, łącznie zmieniany 1 raz.
Maniak

Kryzbi,
jeśli masz jakąś formę nacisku wykorzystaj ją. http://forum.lubin.pl/viewtopic.php?t=3 ... &start=240 jest propozycja i co? nikt się nie przyłączył
jeżeli taki konserwator dostanie kilka wiadomości to może je olać jeżeli będzie ich kilkaset trzy razy się zastanowi zanim wyda pozwolenie.
andros, wszystko jest możliwe jeżeli się słucha, nasz miłomściwie panujący (jeszcze rok) prezydent niestety nie słucha, i to jest jego największa wada. Jest wiele przykładów na dobry pomysł, twoje przekonanie że
napewno nic nie zmienisz, nic robiąc.a zmienily by cos ?
jeśli masz jakąś formę nacisku wykorzystaj ją. http://forum.lubin.pl/viewtopic.php?t=3 ... &start=240 jest propozycja i co? nikt się nie przyłączył
andros, wszystko jest możliwe jeżeli się słucha, nasz miłomściwie panujący (jeszcze rok) prezydent niestety nie słucha, i to jest jego największa wada. Jest wiele przykładów na dobry pomysł, twoje przekonanie że
dziwi mnie twoje przekonanie, tym bardziej że mowa o rynku a nie jakimś osiedlu (tu zgoda). Nie jestem zwolennikiem bezwględnego podążania za trendami ale, odnawianie zabytkowych rynków jest tym co powinniśmy naśladować (oczywiście na miare możliwości) a wyprowadzanie ruchu samochodowego powinno być wręcz obowiązkowe.takie stereotypowe otoczenie może rozkwitnąć pod działaniem umieszczonego w nim nowoczesnego obiektu o dużych walorach estetycznych.Wybitna realizacja architektoniczna o dużym ładunku inwencji może być siłą napędową dla otoczenia, które nie ma tych cech.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Stały bywalec

Maniak

Maniak

Stały bywalec

Maniak

andros, no to mi troszkę wyjaśniłeś. Ale są niebezpieczne. W normalnym układzie ogłasza się przetarg otwarty, a oferty zgłoszone pod głosowanie mieszkańców, i nikt się nie przyczepi że nieładne czy cóś - jak se wybrali tak im zbudujemy.
Sakis,
lepsza żubrówka
Kod: Zaznacz cały
Poszukiwanie „złotego środka” oraz kwestia smakuSakis,
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Stały bywalec

Informacje
0 użytkowników » 3 gości