Z3 3RUN TEAM LUBIN (ekipa trenująca Le Parkour w Lubinie). Cześć wszystkim ponownie. Długo nie zaglądałem na nasze Lubińskie forum, bo byłem w Kołobrzegu w sanatorium. Przed wyjazdem zacząłem trenować sport - Le Parkour, i nadal trenuje, z kolegą założyliśmy klan - Z3 3RUN TEAM. Wszystkich którzy chcą dołączyć zapraszam na GG. Piszcie w różnych porach i codziennie a napewno odpisze. Rzadko jestem na GG więc prosze was o to. Ci którzy nie wiedzą co to za sport zapraszam odwiedzić wikipedię.pl. Więcej info na GG. Pozdro!! (Mam także stronę mojego klanu, podam gdy zagadacie na GG
). Widzę ,że już mamy sekcję lubińską JACKASS-a, pora na Free Run
)
Maniak

Nie prawda, ja już wcześniej. Ale zdarzają sie tacy co sie podpalą zobaczą jakiś filmik poćwiczą 5 dni i koniec.
Widziałem czterech takich 11 i 10 latków
i co potem se dali spokój. Ja ćwicze na serio już od niecałych 2 miechów z przerwą w Kołobrzegu, ale tam też czasami coś robiłem
Underbar - umiem, tera bedzie in progress Reverse Vault. Pozdro.
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
ja bym sobie chetnie pobiegal w tkim stylu, ale zobaczymy jak to bedzie 
oki vendro zagadaj w sobote na GG to pogadamy. Uwaga powoli szykuje się ustawka pod CK Muza. Wszystkich chętnych proszę o przyjście
. Data narazie nieznana, bo szkoła itp. (czasu nie ma) , ale zobaczymy jak to bedzie 
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Seba, spoko luzik, moze najpierw z kumplami cos pokombinuje a pozniej sie zobaczy jakto wszystkow yjdzie
pozdr.
Maniak

Maniak

Maniak

Nie ja z kumplem narazie po Ustroniu, ale centrum miasta jak i włączając w to Wzgórze Zamkowe = fajna miejscówka. To raczej nie my, co znaczy że jest ktoś jeszcze w tym mieście co to trenuje
. Zresztą swoja drogą, lepiej najpierw powoli być amatorem niż przez 1 sekundę być profesionalistą i potem można być kaleką do końca życia lub śmierć na miejscu. Move Intelligent!!! [*] Alex. Chłopak w moim wieku się zabił uprawiając Free Run. Najpierw wszystko powoli i dokładnie, każdy będzie miał swoje 5 minut (jak to w filmiku Arvinda myStory), wystarczy na nie poczekać. P.S. Narazie salt nie umiemy
Ja już umiem za to przewrót w przód, ale nie salto
Pozdro.
Maniak

Kryzbi a twój kumpel z ekipą to jaki team? I gdzie i kiedy oni skaczą? Jak będzie ta ustawka pod CK Muza powiadom ich
[ Dodano: 29-09-2005, 20:41 ]
Alien no mniej więcej jest chyba jeszcze ktoś, tak myśle. My narazie biegniemy z pod Adama wzdłuż Miedzianej, pokonujemy wszystkie przeszkody i dostajemy się za ulicę na Gwarków. Tam są fajne barierki, niedaleko wypozyczalni VHS i DVD. I trenujemy koło "żółtego bloku" tam gdzie jest najbliższe podwórko od mojej szkoły 4
. Myśle ,że trzeba się dowiedzieć kto jeszcze u nas trenuje. Pozdro.
[ Dodano: 29-09-2005, 20:41 ]
Alien no mniej więcej jest chyba jeszcze ktoś, tak myśle. My narazie biegniemy z pod Adama wzdłuż Miedzianej, pokonujemy wszystkie przeszkody i dostajemy się za ulicę na Gwarków. Tam są fajne barierki, niedaleko wypozyczalni VHS i DVD. I trenujemy koło "żółtego bloku" tam gdzie jest najbliższe podwórko od mojej szkoły 4
witam, znam takiego jednego z mojej szkoły co ćwiczy ten sport, Bartek się zwał (może sie znacie?) ....jeśle jest już znana jakaś konkretna data tego spotkania pod muzą to ja się na to piszę...aparacik wezmę przy okazji i jakieś zdjęcia się pozcyka 
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Maniak