Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Z3 3RUN TEAM LUBIN (ekipa trenująca Le Parkour w Lubinie). Cześć wszystkim ponownie. Długo nie zaglądałem na nasze Lubińskie forum, bo byłem w Kołobrzegu w sanatorium. Przed wyjazdem zacząłem trenować sport - Le Parkour, i nadal trenuje, z kolegą założyliśmy klan - Z3 3RUN TEAM. Wszystkich którzy chcą dołączyć zapraszam na GG. Piszcie w różnych porach i codziennie a napewno odpisze. Rzadko jestem na GG więc prosze was o to. Ci którzy nie wiedzą co to za sport zapraszam odwiedzić wikipedię.pl. Więcej info na GG. Pozdro!! (Mam także stronę mojego klanu, podam gdy zagadacie na GG :) ). Widzę ,że już mamy sekcję lubińską JACKASS-a, pora na Free Run :))
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Wystarczy że ktoś oglądał Yamakasi ;)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Seba »

Nie prawda, ja już wcześniej. Ale zdarzają sie tacy co sie podpalą zobaczą jakiś filmik poćwiczą 5 dni i koniec. :!: :!: :!: :!: Widziałem czterech takich 11 i 10 latków :? i co potem se dali spokój. Ja ćwicze na serio już od niecałych 2 miechów z przerwą w Kołobrzegu, ale tam też czasami coś robiłem :) Underbar - umiem, tera bedzie in progress Reverse Vault. Pozdro.
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

ja bym sobie chetnie pobiegal w tkim stylu, ale zobaczymy jak to bedzie ;-)
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

oki vendro zagadaj w sobote na GG to pogadamy. Uwaga powoli szykuje się ustawka pod CK Muza. Wszystkich chętnych proszę o przyjście :). Data narazie nieznana, bo szkoła itp. (czasu nie ma) , ale zobaczymy jak to bedzie :)
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Seba, spoko luzik, moze najpierw z kumplami cos pokombinuje a pozniej sie zobaczy jakto wszystkow yjdzie :D pozdr.
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Fajna sprawa...ale to jeszcze tutaj amatorszczyzna... chyba ze to nie Was widziałem skakających po Wzgórzu Zamkowym :D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Alien, pewnie to był mój kumpel z ekipą :hihi:
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Tak często ich widze skaczących w rękawiczkach :D sorki ale troszkę to śmiesznie wygląda :P :) ale każdy robi co lubi... :)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Nie ja z kumplem narazie po Ustroniu, ale centrum miasta jak i włączając w to Wzgórze Zamkowe = fajna miejscówka. To raczej nie my, co znaczy że jest ktoś jeszcze w tym mieście co to trenuje :). Zresztą swoja drogą, lepiej najpierw powoli być amatorem niż przez 1 sekundę być profesionalistą i potem można być kaleką do końca życia lub śmierć na miejscu. Move Intelligent!!! [*] Alex. Chłopak w moim wieku się zabił uprawiając Free Run. Najpierw wszystko powoli i dokładnie, każdy będzie miał swoje 5 minut (jak to w filmiku Arvinda myStory), wystarczy na nie poczekać. P.S. Narazie salt nie umiemy :) Ja już umiem za to przewrót w przód, ale nie salto :) Pozdro.
Obrazek

Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Na ustroniu tam za górką na polach koło 4 gim. ? :>:P
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Kryzbi a twój kumpel z ekipą to jaki team? I gdzie i kiedy oni skaczą? Jak będzie ta ustawka pod CK Muza powiadom ich :)

[ Dodano: 29-09-2005, 20:41 ]
Alien no mniej więcej jest chyba jeszcze ktoś, tak myśle. My narazie biegniemy z pod Adama wzdłuż Miedzianej, pokonujemy wszystkie przeszkody i dostajemy się za ulicę na Gwarków. Tam są fajne barierki, niedaleko wypozyczalni VHS i DVD. I trenujemy koło "żółtego bloku" tam gdzie jest najbliższe podwórko od mojej szkoły 4 :). Myśle ,że trzeba się dowiedzieć kto jeszcze u nas trenuje. Pozdro.
Obrazek

Awatar użytkownika
atn
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: atn »

Alien pisze:Tak często ich widze skaczących w rękawiczkach :D sorki ale troszkę to śmiesznie wygląda :P :) ale każdy robi co lubi... :)
Ano śmiesznie.
Tam na polu to już całkiem.. tak jak by się chłopaki filmów czy czegoś tam się naoglądali.. najpierw poi, a teraz parkour.
roots.bloody.roots :kosa: roots.linux.roots
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: damian »

witam, znam takiego jednego z mojej szkoły co ćwiczy ten sport, Bartek się zwał (może sie znacie?) ....jeśle jest już znana jakaś konkretna data tego spotkania pod muzą to ja się na to piszę...aparacik wezmę przy okazji i jakieś zdjęcia się pozcyka ;)

pozdrawiam.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

www.photoblog.pl/wesoly
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Alien, za górką to oni machają poikami :P a parkour ćwiczą na wzgórzu ;)

Seba, a nie wiem jaki team, jak się dowiem to powiem :P często biegają w centrum miasta.. wzgórza zamkowe i te sprawy..

Ogółem na ustroniu już troche powstało takich grupek :obled:
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM