Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Stały bywalec

tak, to mój
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak

Bywalec

Nowy(a) na forum

Bywalec

Nowy(a) na forum

ok ale prosilbym z samego rana oki?? no chyba ze lekko nagniesz zlota zasade i mi wyslesz newsa na maila sphere14@interia.pl ??:D mam nadzieje ze jakies dobre wiesci....
Bywalec

W ekspresowym skrocie:
"Stadion w lubinie ma byc stadionem satelitarnym do stadionu we Woclawiu, dlatego obie inwestycje trzeba jakos polaczyc. Schetyna mowil ze widzi stadion w Lubinie jako satelite, ze np jak we Wroclawiu bedzie grac 1 repra, to w Lubinie moze mlodziezowka.
Raczynski odpowiada zas, ze jak Zaglebie nie podejdzie do przetargu, a na 99,9% nie podejdzie, to beda szukac innego inwestora ktory bedzie chcial wsadzic kase w stadion, ale ze to kwestia racej kilku lat."
Eh. Zreszta, zobaczcie sami na TKL.
"Stadion w lubinie ma byc stadionem satelitarnym do stadionu we Woclawiu, dlatego obie inwestycje trzeba jakos polaczyc. Schetyna mowil ze widzi stadion w Lubinie jako satelite, ze np jak we Wroclawiu bedzie grac 1 repra, to w Lubinie moze mlodziezowka.
Raczynski odpowiada zas, ze jak Zaglebie nie podejdzie do przetargu, a na 99,9% nie podejdzie, to beda szukac innego inwestora ktory bedzie chcial wsadzic kase w stadion, ale ze to kwestia racej kilku lat."
Eh. Zreszta, zobaczcie sami na TKL.
Nowy(a) na forum

tej satelitarnosci to do konca nie rozumiem...mam nadzieje ze polegac ona bdzie tylko na tym ze jak u nich repra to u nas mlodziezowka i ze na tym sie skonczy ta satelita bo mam nadzieje ze to miedzy zdaniami nie oznacza Zaglebia jako szkolki pilkarskiej dla Slaska???...czyli bylo wiadomo wszystko od poczatku nic ze stadionem nie zrobi nikt ani nic...
Bywalec

Schetyna juz wczesniej mowil ze w Lubinie nie ma klimatu na pilke, i ze to Slask powinien byc flagowym dolnoslaskim okretem w I lidze. Widzial/widzi z Zaglebia wlasnie satelite dla Slaska. Jakos samemu nie chce mi sie w to wszystko wierzyc. Ale po prostu wychodzi na to ze pan Schetyna chce kase z KGHM pomowac do Wroclawia...
Nowy(a) na forum

Maniak

Stały bywalec

[ciach...]
EDIT
[temat nie dotyczy polityki, ale budowy nowego stadionu.
Jezeli chcesz sobie podyskutowac o polityce, zagraniach taktycznych pewnych osobnikow, zapraszam do zalozenia nowego tematu.]

EDIT
[temat nie dotyczy polityki, ale budowy nowego stadionu.
Jezeli chcesz sobie podyskutowac o polityce, zagraniach taktycznych pewnych osobnikow, zapraszam do zalozenia nowego tematu.]
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Nowy(a) na forum

Stały bywalec

Właśnie Veldrin - akurat w przypadku lubina jedno równa się drugiemu
No ale cóż prawem moderatora jest usuwanie postów off-topicowych chociaż co do tego można się kłucić.
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Janusz: post Piotrusia dotyczyl roznych zagrywek taktycznych pewnego polityka. Nic nt stadionu. Stad moja reakcja. Tak poza tym, nie czuje potrzeby sie tlumaczyc - nie usuwam postow codziennie.
koniec tej kwestii.
koniec tej kwestii.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość