Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
Gafy ludzi...

Post autor: Alien »

na tej stronie możemy poczytać gafy różnych ludzi... :P niektóre przeginają... :D :P :hihi:
http://www.humor.mocny.com/ale,gafa.html
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Stałem kiedyś przy kasie w supermarkecie za dość atrakcyjną młodą kobietą, która była z małym chłopcem, prawdopodobnie jej synkiem. Dzieciak natarczywie prosił mame, aby kupiła mu samochodzik, który był przy kasie, lecz jego mamusia cały czas odmawiała. Nagle młody wyskoczył z tekstem "Kup mi ten samochodzik, bo powiem babci, że brałaś tatusia siusiaka do buzi". Żebyście widzieli zarzenowanie tej kobiety i jak szybko zaczęła pakować zakupy do torby :) Brzdąc autka jednak nie dostał :)
buehhehe.
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Awatar użytkownika
atn
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: atn »

Bueh.
roots.bloody.roots :kosa: roots.linux.roots
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

buehaha... nie no przegięcie :D ale to słyszałeś czy Ty się spotkałeś z taką sytuacją?? :)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

to cytat z tej strony co podales.
reeee
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: davinka »

vendro pisze:
Stałem kiedyś przy kasie w supermarkecie za dość atrakcyjną młodą kobietą, która była z małym chłopcem, prawdopodobnie jej synkiem. Dzieciak natarczywie prosił mame, aby kupiła mu samochodzik, który był przy kasie, lecz jego mamusia cały czas odmawiała. Nagle młody wyskoczył z tekstem "Kup mi ten samochodzik, bo powiem babci, że brałaś tatusia siusiaka do buzi". Żebyście widzieli zarzenowanie tej kobiety i jak szybko zaczęła pakować zakupy do torby :) Brzdąc autka jednak nie dostał :)
buehhehe.

chyba to jakas ściema :-)
no a jak jest prawda - to ... - nei to nei moze byc prawda :aniol:
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

Autentyk z własnego życia:

W banku-nie powiem którym-załatwiałem formalności kredytowe, będąc tam z Najlepszą z Żon i ówcześnie 3 letnim synem. Miła pani nas obsługujaca to Babeczka w wieku około lat 30-tu, atrakcyjna z nogami do samej ziemi i nienaganną figurą.

UWAGA: dla większości z Forumowiczów "30" to gdzieś między dziadkiem a wujkiem zapewne ale uwierzcie mi, można być atrakcyjną/przystojnym w tym wieku szczególnie dla rówieśników i starszych:) KONIEC UWAGI.

Wspomniana Babeczka miło i sympatycznie choc przydługo przewracała stosy zaświadczeń i formularzy co wybitnie znudziło już i mnie i Najlepszą z Żon i latorośl naszą również. Mały zwrócił uwagę na Babeczkę po zniszczeniu sporej kupki ulotek reklamowych, skopaniu biurka i połamaniu długopisu. Pech chciał, że jego uwaga trafiła akurat na moment gdy Babeczka wyjmowała kolejny niezwykle ważny dokument z szuflady i aby to uczynić odwróciła się tyłem do nas i pochylkiła dość mocno.
Mój urzeczony pierworodne nie mógł się powstrzymać:

-"Ale Pani ma fajną dupkę..." rozległo się w cichym kameralnym banku.

Resztę formalności załatwiliśmu w trzy minuty, a po wyjściu z banku wspólnie z Najlepszą z Żon umarliśmy ze śmiechu:)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

JasioJasio - no gratulacje :P Jaki tatuś , taki syn :P
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

hahaha no, no dobre :D
widać synek pomógł załatwić szybciej sprawy :D i do tego w "miły sposób" :D
reeee
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

zaczerpniete z www.joemonster.com
(ponoc autentyki :D )

1.

Mamy w łorku taką koleżankę - ładna, zgrabna, wysoka blondynka.
Pluszowa. Nazwijmy ją Monika. Monika ma problem, gdyż jest lato i ubiera się tak, jak się ubierać powinna. Czyli kuso. Męska cześć załogi wniebowzięta. Żeńska (ta starsza) zwraca uwagę, ze to nieprzyzwoicie w urzędzie itd. (czyżby zazdrość?)
Jakiś czas temu kol. Monika była nawet na rozmowie u kierownicy, która to rozmowa dotyczyła zakazu ekspozycji pępka. Zmartwiliśmy się z kolegami. Ale cóż - zwierzchność to zwierzchność.
Wczoraj stoimy sobie na papierosku z kolegami, patrzymy a tu przemyka się koleżanka Monique. Pytam się:
- Monika, co się tak skradasz?
- A, bo dziś założyłam chyba za krótką kieckę (fakt - była idealnie za krótka)
- No i co z tego? Ładnie Ci w niej - zapewniliśmy koleżankę.
- No może i tak, ale chodzę dziś cały dzień i obciągam, i obciągam, i nic!
...
- No co się tak śmiejecie?!? Obciągam i nie mogę obciągnąć!
...
- No co?!?!?!

2.
Wczoraj w sklepie usłyszałem taka oto rozmowę dwóch letko już wstawionych gości:
- Ty, słyszałeś o tych zamachach bombowych w Londynie.
- Taa, ku**a w tej Rumunii to ciągle coś się dzieje!
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

1. obciagam , obciagam i NIC - to cytat :P - hehe :D
2. ze wzgledu na szasunek do Londynu zachowam spokoj - ale zastanawia mnie to czy on naprawde walnął sie czy tylko tak powiedzial :P
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: dekadent »

http://images.google.pl na zapytanie "gafa" daje TO
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy