Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Wypromowanie strony

Post autor: woman423 »

Hej, zajmuję się projektowaniem banerów wiszących, mam swoją stronę, z której pochodzi większość zamówień. Czy gdybym ją wypozycjonował, to czy zwiększy to w dużym stopniu ilość odwiedzin?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: tyka »

Pozycjonowanie z pewnością może pomóc, ale to zależy co chcesz osiągnąć, no i kto się tym zajmie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: aga_a »

Pozycjonowanie Ci pomoże, jednak jest to trochę czasochłonna forma reklamy i na efekty możesz poczekać nawet 6 miesięcy, w zależności jakie frazy będziesz chciał pozycjonować. No i efekt też zależy od budżetu. Przy małym budżecie te frazy będą musiały być mniej konkurencyjne, tzw. long tail, lokalne. Przy większym budżecie można już pokusić się o lepsze frazy, ogólne. Osobiście jestem zdania, że pozycjonowanie i AdWordsy, a także profil w social media bardzo dobrze się sprawdza, ośmieliłabym się powiedzieć, że w prawie każdej branży. Wiele osób, szczególnie młodych, korzysta właśnie z wyszukiwarki Google, więc warto te kanały wykorzystać, by zdobyć nowych klientów. Ja swoją działalność pozycjonuję w agencji SOLV, a profil na fb prowadzę sama:)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

Warto postawić na marketing szeptany.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Re: Wypromowanie strony

Post autor: paluch »

woman423 pisze:Hej, zajmuję się projektowaniem banerów wiszących, mam swoją stronę, z której pochodzi większość zamówień. Czy gdybym ją wypozycjonował, to czy zwiększy to w dużym stopniu ilość odwiedzin?
Oczywiście, że tak. Pozycjonowanie to doskonałe narzędzie do zwiększania ruchu na stronie oraz klientów. O ile jest dobrze poprowadzone :) Sprawdź ofertę tej firmy: greenweb.pl - mają przejrzyste warunki współpracy, wiesz za co płacisz, raportowanie pełne i świetny kontakt :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Myślę, że na dzień dzisiejszy bardzo fajną sprawą jest prowadzenie skutecznych działań marketingowych na platformie YouTube. Z całą pewnością bardzo dobrym rozwiązaniem jest skorzystanie z usług niezawodnych freelancerów z https://odfreelancera.pl/kategoria-zlecenia/youtube/ gdyż są to odpowiedni fachowcy do takich działań.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM