Nowy(a) na forum

Hej, zajmuję się projektowaniem banerów wiszących, mam swoją stronę, z której pochodzi większość zamówień. Czy gdybym ją wypozycjonował, to czy zwiększy to w dużym stopniu ilość odwiedzin?
Bywalec

Nowy(a) na forum

Pozycjonowanie Ci pomoże, jednak jest to trochę czasochłonna forma reklamy i na efekty możesz poczekać nawet 6 miesięcy, w zależności jakie frazy będziesz chciał pozycjonować. No i efekt też zależy od budżetu. Przy małym budżecie te frazy będą musiały być mniej konkurencyjne, tzw. long tail, lokalne. Przy większym budżecie można już pokusić się o lepsze frazy, ogólne. Osobiście jestem zdania, że pozycjonowanie i AdWordsy, a także profil w social media bardzo dobrze się sprawdza, ośmieliłabym się powiedzieć, że w prawie każdej branży. Wiele osób, szczególnie młodych, korzysta właśnie z wyszukiwarki Google, więc warto te kanały wykorzystać, by zdobyć nowych klientów. Ja swoją działalność pozycjonuję w agencji SOLV, a profil na fb prowadzę sama:)
Stały bywalec

Nowy(a) na forum

Oczywiście, że tak. Pozycjonowanie to doskonałe narzędzie do zwiększania ruchu na stronie oraz klientów. O ile jest dobrze poprowadzonewoman423 pisze:Hej, zajmuję się projektowaniem banerów wiszących, mam swoją stronę, z której pochodzi większość zamówień. Czy gdybym ją wypozycjonował, to czy zwiększy to w dużym stopniu ilość odwiedzin?
Weteran

Myślę, że na dzień dzisiejszy bardzo fajną sprawą jest prowadzenie skutecznych działań marketingowych na platformie YouTube. Z całą pewnością bardzo dobrym rozwiązaniem jest skorzystanie z usług niezawodnych freelancerów z https://odfreelancera.pl/kategoria-zlecenia/youtube/ gdyż są to odpowiedni fachowcy do takich działań.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość