Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
odrazu na poczatek chce zaznaczyc ze nie mam nic przeciwko psa ale nie moge juz patrzec na ten caly hadrcore
trawniki w lubinie i nie tylko wygladaja jak jedna wielka kupa az sie zygac chce nie wspomne juz o piaskownicach placach zabaw na ktorych bawia sie dzieci i wynajduja tam rozne psie niespodzianki!!!mojim zdaniem jesli ktos sie decyduje na psa w miescie to powinien miec obowiazek sprzatania po nim!!! a nie przygladaniu sie jak jego piesek za przeproszeniem wali kloca na srodku trawnika...i nie wiem wogole po co istnieje instytucja strazy miejskiej w lubinie tzn.wiem najlepiej jest po cichu zalozyc komus blokade na kolo bo zaparkowal 5cm za daleko na chodniku....

Administrator

niestety te "wychodki" sa za male .. tak pomysl jest dobry ale to ma 1x1m i jest male! Pies w takim czyms nie bedzie chcial sie zalatwic.. predzej uciec.. prawdziwe wychodki tak jak np. w angli .. sa o wiele wiele wieksze.. tylko ze nasze miasto nie przejelo sie wymiarami .. i kase stracilo..polar21 pisze: Na ustroniu porobili specjalne wychodki dla psów, ciekawe ilu mieszkańców wyprowadza tam swoje pieski

Maniak

Maniak

Alien, i jeszcze lasy nam zakupsztala 
Junglos, masz racje. ktos zgarna kase za nipraktyczny pomysl - po pierwsze to to ze te 'wychodki' sa za male... po 'dwa' ktos musial by te miejsca oczysczac co jakis czas...
Junglos, masz racje. ktos zgarna kase za nipraktyczny pomysl - po pierwsze to to ze te 'wychodki' sa za male... po 'dwa' ktos musial by te miejsca oczysczac co jakis czas...
Maniak

ja jak bym miał wprowadzać psa do tego nocnika dla zwierząt czyt. wychodki
to bym wolał już zeby się wykupsztalił na balkonie
tych wychodków raczej nie czyszczą.. to co mój pies miał by po kupach łazić ?
no chyba nie... heh i nie gadajcie że ja mam tam z psem wchodzić bo jakoś nie bardzo to widze
hyhy
Maniak

no jak każdy bedzie tak myślał no to powodzenia
ale masz wsumie trochę racji... nikt tego z tamtąd później nie sprząta więc to jest bez sensu...no i to jest wiadome że jest za małe !! niewiem co oni robili po ciemku te wychodki... 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
elesde, powiedz mi czy sam bys takie cos robil?
Informacje
0 użytkowników » 1 gość