Regulamin forum
Nasze miasto w sieci, nowe lubińskie strony i rozwój na polu informatyki.
Bywalec

i blokuje lubin.pl przed... referendum. Skandal buahaha, redaktor JOM na tropie afery roku haha
Najważniejsza jest wartość człowieka, jej piękno oraz brzydota. Nastaną jeszcze czasy kiedy ci którzy tego nie rozumieją będą niczym liście na drzewach... wisieć.
Bywalec

Bywalec

A nie jest przypadkiem tak, że w firmach takich jak KGHM administratorzy blokują na firewallu wyjścia na dany zakres IP oraz adresy URL ? Z tego co wiem, to lubin.pl był od bardzo dawna zablokowany dla pracowników biurowych w KGHM.
popieram.A nie jest przypadkiem tak, że w firmach takich jak KGHM administratorzy blokują na firewallu wyjścia na dany zakres IP oraz adresy URL ? Z tego co wiem, to lubin.pl był od bardzo dawna zablokowany dla pracowników biurowych w KGHM.
btw. w Kwesti DNS-ów, chociaż nie odwiedzam lubin.pl a jesli tak to sporadycznie. Mogło by działać lubin.pl, a nie tylko www.lubin.pl dla mnie to upierdliwe i trwa juz tyle czasu.
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Stały bywalec

Informacje
0 użytkowników » 1 gość