Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec
Dialog atakuje

Post autor: JimiKILLER »

i blokuje lubin.pl przed... referendum. Skandal buahaha, redaktor JOM na tropie afery roku haha
Najważniejsza jest wartość człowieka, jej piękno oraz brzydota. Nastaną jeszcze czasy kiedy ci którzy tego nie rozumieją będą niczym liście na drzewach... wisieć.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Saracen »

Faktycznie, JOM pojechała, ale cóż zeszmacić się w jej przypadku raz w tę, czy drugą stronę to raczej norma.

Ale, że Dialog trochę do wczoraj przesadził to fakt. I nie mam tu na myśli lubin.pl ile ile dotarcie do iluś tam stron, może to też spisek, heh.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: JimiKILLER »

hmm Dialogowi zguba DNS i tak zdarza sie rzadko. W TP to oststanimi czasy dosyc czeste.
Najważniejsza jest wartość człowieka, jej piękno oraz brzydota. Nastaną jeszcze czasy kiedy ci którzy tego nie rozumieją będą niczym liście na drzewach... wisieć.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

A nie jest przypadkiem tak, że w firmach takich jak KGHM administratorzy blokują na firewallu wyjścia na dany zakres IP oraz adresy URL ? Z tego co wiem, to lubin.pl był od bardzo dawna zablokowany dla pracowników biurowych w KGHM.
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: hemik »

A nie jest przypadkiem tak, że w firmach takich jak KGHM administratorzy blokują na firewallu wyjścia na dany zakres IP oraz adresy URL ? Z tego co wiem, to lubin.pl był od bardzo dawna zablokowany dla pracowników biurowych w KGHM.
popieram.

btw. w Kwesti DNS-ów, chociaż nie odwiedzam lubin.pl a jesli tak to sporadycznie. Mogło by działać lubin.pl, a nie tylko www.lubin.pl dla mnie to upierdliwe i trwa juz tyle czasu.
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

Nie ma takiej strony www jak lubin.pl.
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
lulek2