Orginalna widokówka.

Czy to jakaś większa "akcja" czy tylko jednorazówka i kto jest nadawcą?
macie jakieś info??

Też jestem ciekaw skąd pieniądze popłynęły na widokówki. Mam nadzieję, że z prywatnej kieszeni. Jak nie, to prokurator!polar21 pisze:a ja bym sie dolaczyl z pytaniem kto za to zaplacil bo mam nadzieje ze nie poszly na to preludium do kampanii wyborczej publiczne pieniadze

Ostatnio zmieniony 16 wrz 2009, 20:05 przez MarDro, łącznie zmieniany 1 raz.

jeśli sugerujesz że to moja sprawa to jesteś w błędzie, mam lepsze pomysły na inwestowanie kasy.Radziłbym jednak więcej jaj... i się podpisać.
to poczytaj sobie ... tym razem to oni byli pierwsi ...Surgeon: a dostałeś którąś z tych kartek? Bo ja nie.
szkoda że tylko ty,A ja dostałem coś takiego:

Twoja? Nie, nic takiego nie pisałem... raczej twojego ugrupowania, stwoarzyszenia, czy jak mu tam.tomi pisze:jeśli sugerujesz że to moja sprawa to jesteś w błędzie, mam lepsze pomysły na inwestowanie kasy.
No nie wątpię...tomi pisze:dlatego podejrzewam że będą następne.
oj, tomi, tomi... aż tak naiwny to nie jestem.tomi pisze:to poczytaj sobie ... tym razem to oni byli pierwsi ...
elka5
A skąd wiesz? Bo żadne media o tym nie napisały?tomi pisze:szkoda że tylko tyA ja dostałem coś takiego:
Taaak, już widzę jak prezydent głosuje na Teraz Lubintomi pisze:bardzo ładny tekst, szkoda tylko, że prezydent tak bardzo się zmienił hehehe

z pewnością bym o tym wiedział i nie pytał się tu o co chodzi tylko przedstawił to jako pomysł, nie mam w zwyczaju robienia z ludzi głupków, mylisz mnie z kimś ....Twoja? Nie, nic takiego nie pisałem... raczej twojego ugrupowania, stwoarzyszenia, czy jak mu tam.
kiedyś głosował ... zresztą to ty dosłałeś"?" kartką z nim w roli głównej heheheTaaak, już widzę jak prezydent głosuje na Teraz Lubin

0 użytkowników » 1 gość