Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
Dostarczone Pocztą

Post autor: tomi »

Wróciłem sobie po krótkiej nieobecności w Lubinie, otwieram skrzynkę pocztową i co widzę?
Orginalna widokówka.

Obrazek

Czy to jakaś większa "akcja" czy tylko jednorazówka i kto jest nadawcą?
macie jakieś info??
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

a ja bym sie dolaczyl z pytaniem kto za to zaplacil bo mam nadzieje ze nie poszly na to preludium do kampanii wyborczej publiczne pieniadze
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Zapa »

Dobre ujęcie ;)
Postawić dwie bramki, oświetlenie przekierować i można grać całymi nocami w piłę ;)
a tak na poważnie, to nie lubię używać tego słowa ale inaczej tego nie można określić... Drodzy Lubinianie... nasz rynek to jeden wielki żal.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

polar21 pisze:a ja bym sie dolaczyl z pytaniem kto za to zaplacil bo mam nadzieje ze nie poszly na to preludium do kampanii wyborczej publiczne pieniadze
Też jestem ciekaw skąd pieniądze popłynęły na widokówki. Mam nadzieję, że z prywatnej kieszeni. Jak nie, to prokurator!
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

byłem pierwszy :) hehe

"Lubin. Mieszkańcy do pocztowych skrzynek otrzymują bardzo nietypowe kartki. Na awersie jest dziura w rynku, a na rewersie, krótka informacja, która raczej nie poprawia wizerunku prezydenta Roberta Raczyńskiego. Kto jest jej autorem? Nie wiadomo. Enigmatyczny podpis wskazuje, że to jakiś Obywatel."
(...)
"Rzecznik prezydenta Krzysztof Maj przyznaje, że widział nietypową pocztówkę godzącą w Roberta Raczyńskiego. Jego komentarz jest krótki - Kartka? Sąd i prokuratura jasno wypowiedziały się w sprawie rynku i wynika z tego, że za dziurę w rynku na pewno nie odpowiada prezydent."

elka5

z jednej strony wielki wydatek to nie jest ale z innej warto wiedzieć czy na pewno z prywatnej kieszeni.

pan Maj może lepiej zapozna sie ze sprawą. tylko najbliższy zaufany prezydenta (szef LSI) i sam Raczyński wiedzieli jak jest skonstruowana umowa oddania rynku spółce niemieckiej. więc kto jest winny tym razem? krasnoludki?
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Obrazek

pozdrowień ciąg dalszy. swoją drogą dość celne te strzały.

ja bym jeszcze zahaczył o strefe, miejsca pracy, czego to prezydent jeszcze nie zrealizował?? pamięta ktoś?
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: MarDro »

Heh, każdy kto umie myśleć dobrze wie, że to akurat nie wina prezydenta. No... i już wiadomo, kto to badziewie produkuje. Radziłbym jednak więcej jaj... i się podpisać. Bo anonimy to raczej zawsze była działka konfidentów. Też jestem ciekaw skąd pieniądze popłynęły na widokówki. Mam nadzieję, że z prywatnej kieszeni. Surgeon: a dostałeś którąś z tych kartek? Bo ja nie. :D
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

Propaganda zawsze będzie mi się źle kojarzyła.
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

A ja dostałem coś takiego:

Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

ciekawe ze tylko jeden oponent prezydenta- wojnarowski wymieniony jest z nazwiska. czy klan wojnarowskich jakos skutecznie sie zalsuzyl przeciwko prezydentowi, czy moze to taka subtelna autopromocja "zatroskanego obywatela"...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

MarDro,
Radziłbym jednak więcej jaj... i się podpisać.
jeśli sugerujesz że to moja sprawa to jesteś w błędzie, mam lepsze pomysły na inwestowanie kasy.
Jak wróciłem z urlopu to byłem zaskoczony pierwszą kartka, druga upewniła mnie że to jakaś niejednorazowo zorganizowana akcja. dlatego podejrzewam że będą następne.
Surgeon: a dostałeś którąś z tych kartek? Bo ja nie. :D
to poczytaj sobie ... tym razem to oni byli pierwsi ...
elka5

widocznie na przylesiu jest jakiś inny "obywatel" :jezyk:
szkoda że tylko ty,
bardzo ładny tekst, szkoda tylko, że prezydent tak bardzo się zmienił hehehe :jezyk:
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

tomi pisze:jeśli sugerujesz że to moja sprawa to jesteś w błędzie, mam lepsze pomysły na inwestowanie kasy.
Twoja? Nie, nic takiego nie pisałem... raczej twojego ugrupowania, stwoarzyszenia, czy jak mu tam.
tomi pisze:dlatego podejrzewam że będą następne.
No nie wątpię...
tomi pisze:to poczytaj sobie ... tym razem to oni byli pierwsi ...
elka5
oj, tomi, tomi... aż tak naiwny to nie jestem.
tomi pisze:
szkoda że tylko ty
A skąd wiesz? Bo żadne media o tym nie napisały?
Ja po prostu do "prasy" tego nie wysyłałem :)
tomi pisze:bardzo ładny tekst, szkoda tylko, że prezydent tak bardzo się zmienił hehehe :jezyk:
Taaak, już widzę jak prezydent głosuje na Teraz Lubin :P
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

MarDro,
Twoja? Nie, nic takiego nie pisałem... raczej twojego ugrupowania, stwoarzyszenia, czy jak mu tam.
z pewnością bym o tym wiedział i nie pytał się tu o co chodzi tylko przedstawił to jako pomysł, nie mam w zwyczaju robienia z ludzi głupków, mylisz mnie z kimś ....
Taaak, już widzę jak prezydent głosuje na Teraz Lubin :P
kiedyś głosował ... zresztą to ty dosłałeś"?" kartką z nim w roli głównej hehehe :jezyk:
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Taaak, a świstak siedzi, i zawija w sreberka...
Awatar użytkownika
DLU
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
.

Post autor: DLU »

A ja czekam, czy autor w/w pocztówek będzie miał odwagę przyznać się do tej akcji. Uważam, że to jakiś mięczak bez jaj, który boi się podpisać pod własnymi insynuacjami.
Mam także nadzieję, że nie zostały na tę tanią propagandę wykorzystane fundusze publiczne, bo to już prokurator ...
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM