Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
Stadion

Post autor: Alien »

Co sądzicie na temat Lubińskiego stadionu myślicie że za 4 lata żeczywiście bedzie jednym z najlepszych stadionów w europie??? Patrząc na to jak wygląda teraz a jak ma wyglądać... to jednak jest trochę roboty...ale bądzmy dobrej nadzieji...:) i miejmy nadzieję ze bedziemy mogli się nim szczycić...:D:D:D:D :)
Administrator
Administrator
Kontakt:
Administrator
Administrator

Post autor: Junglos »

z tego co ja wiem to juz ponoc kasa na wszelkie zmiany jest juz zalatwiona i maja go remontowac nie bawem .. wedlug mnie powinni go zburzyc i wybudowac nowy .. ale jezeli maja plan dobry zeby stal sie b. dobrym stadionem to czekam na efekt koncowy :)
Obrazek
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
:)

Kasa...no niby jest...ale zawsze tak się mówi jest kasa...budują, budują i budują...tak właśnie wygląda Polska aż wkoącu nie wybudują...no teraz żeczywiście niby mają budować...mam nadzieję...:)to bedzie rzeczywiście git:) no ja bym też wolał najpierw to zburzyć...:):):) ale nie jestem architektem... :P :P :P
Administrator
Administrator
Kontakt:
Administrator
Administrator

Post autor: Junglos »

"żeczywiscie" ?:P :>
Obrazek
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

A no rzeczywiście... :) wczułem się w to co pisze :P:P:P
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

hm. co do stadionu to jest wporzo.. np. stadion polkowicki to sie kryje do naszego :P nie pamiętam ale gdzieś widzialem plan stadionu jak bedzie wygladal za kilka lat.. to niby bedzie mial otwierany dach i takie tam.. inne rzeczy :D bedzie fajnie :P heh chyba zadnego maczu nie opuszcze :D:D:P:P a ten projekt to chyba na jakiejś stronce zagłebia widzialem :P pozdro..
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Też widziałem ten plan:) jest naprawde interesujący...:):):) no mam nadzieję ze też bede chodził na wszystkie mecze...:) ale ja niechce być taki pewny...bo trzeba sobie wyobraźić ile będą kosztowały bilety na mecz na takim stadionie... :D:D:D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

hm.. pewnie sporo.. ale napewno na otwarcie pójde :)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Byłem ostatnio na meczu... i narazie nic się nie zmienia... :| niewiem kiedy oni zaczną to robić...ale wiem że czas ucieka :D :P
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Alien, jak to się nie zmienia ? a ta biała budka gdzie sprzedają bilety ? :D przecież ona jest tam od niedawna :P zawsze jakaś nowość :)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

a no sorki... :) jakiej tam budki są... :) rzeczywiście zmiana jak niewiem :P :D ale niech coś ruszą ogólnie ze stadionem :P
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

Alien pisze:a no sorki... :) jakiej tam budki są... :) rzeczywiście zmiana jak niewiem :P :D ale niech coś ruszą ogólnie ze stadionem :P
Przeciez mają ruszyć tuż po ostatnim meczu sezonu 2004/2005. :?
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
haha

Post autor: primo »

moim zdaniem, solidnie prezentujacy sie stadion to wymog dla klubu, od prezydium UEFA, wiec mysle ze ceny biletow nie skocza w jakims oszalamiajacym tempie do gory... Na pewno bedzie drozej ale nie az tak... W Lubinie powinni wziasc to pod uwage, ze publicznosc jest wymagajaca i wraz ze wzrostem cen biletow zmaleje, liczba chetnych ogladac mecze na zywo... A ten stadion ktory ma niedlugo zmienic oblicze, zdecydowanie ciekawiej prezentowalby sie gdyby zasiadal na nim komplet, dlatego mam nadzieje, ze wladze klubu pomysla o zwyklym przecietnym czlowieku, ktory nieraz za jedyna rozrywke w tym miescie uwaza mecze miejscowej jedenastki... Ceny biletow musza byc adekwatne do zarobkow ale nie zarobkow prezesow tylko przecietnie zarabiajacych... Stadion powinien byc w sumie prezentem klubu, sponsora - dla kibicow jak i pilkarzy, przeciez tez jestesmy ludzmi i mamy prawo ogladac widowiska sportowe w cywilizowany sposob, nie placac za to jakis wygorowanych sum... Mam nadzieje, ze ten aspekt nikomu nie umknie po modernizacji i wszyscy z zadowoleniem zasiadac bedziemy na wyremontowanym GOSie!!! tego bym sobie zyczyl yoo
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

O tym chyba marzy prawie każdy Lubinianin... :) wyremontowany stadion... z pełnnymi trybunami ... to jest coś :D myślę że i piłkarzą by pomogło... :) Była by to dima naszego kochanego miasta ... :D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

oj przydal by sie porzadny stadion, niezle oswietlenie juz mamy teraz tylko ladny stadion i pelne trybuny... no i jeszcze wygrywajaca druzyna. :D
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM