Nowy(a) na forum

witam czy ktos orientuje sie gdzie mozna i czy wogole mozna juz skladac podania do galerii, ktora wlasnie buduja? pozdrawiam
Nowy(a) na forum

Rada:
a/ google
b/ wpisujesz "galeria cuprum"
c/ szukasz wykazu firm, ktore podpisaly z galeria umowe na wynajem powierzchni handlowych
Na dzien dzisiejszy wiem o Alma Market i Galeria Prezentow.
e/ nie biegaj po lubinskich oddzialach sklepow- decyzje dot. lokalizacji nie zapadaja w Lubinie.
Powodzenia.
a/ google
b/ wpisujesz "galeria cuprum"
c/ szukasz wykazu firm, ktore podpisaly z galeria umowe na wynajem powierzchni handlowych
Na dzien dzisiejszy wiem o Alma Market i Galeria Prezentow.
e/ nie biegaj po lubinskich oddzialach sklepow- decyzje dot. lokalizacji nie zapadaja w Lubinie.
Powodzenia.
Stały bywalec

nie wiem czy aktualny jest ten spis: http://img205.imageshack.us/img205/4977/74130383wi1.jpg

jeśli chodzi o H&M to w dziale ofert pracy , możesz znaleść także oferty z Lubina.
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Bywalec

Stały bywalec

Bywalec

Stały bywalec

Bywalec

... a ja mam nadzieję, że w zdrowiu dożyję starości...
Reszta to kwestia podejścia... ale wiem, w dzisiejszych czasach czekanie jest niedorzeczne...prawda?
Tylko stwierdziłem, że mam aktualniejszy (i się różni), nic poza tym... a pewnie do wiosny jeszcze kilka razy się zmieni... więc po co. Poza tym, szkoda mi czasu, nerwów na skanowanie czy jakieś tam inne bzdety, żeby dokument ten upubliczniać, a i ostatnie, nie dostałem jawnego pozwolenia od nadawcy -czyli źródła na to, by rozsyłać dalej.
Reszta to kwestia podejścia... ale wiem, w dzisiejszych czasach czekanie jest niedorzeczne...prawda?
Tylko stwierdziłem, że mam aktualniejszy (i się różni), nic poza tym... a pewnie do wiosny jeszcze kilka razy się zmieni... więc po co. Poza tym, szkoda mi czasu, nerwów na skanowanie czy jakieś tam inne bzdety, żeby dokument ten upubliczniać, a i ostatnie, nie dostałem jawnego pozwolenia od nadawcy -czyli źródła na to, by rozsyłać dalej.
Hm... To po co w ogóle się chwalić, że się ma? Po co robić smaka? Więcej zachodu masz teraz z wymigiwaniem się od tego, że nie dasz.
O. Taka moja uwaga
Bo tak poza tym to podzielam Twoje zdanie, że po co wklejać, skoro się jeszcze pozmieniają.
O. Taka moja uwaga
Bywalec

Ludzie... poszaleliście
... jakiego smaka... smaka to można mieć na pyszności na wigilijnym stole... ale na jakąś tam budę ze sklepami? cywilizowany bazar? trochę może przejaskrawiam, ale widzę, że cokolwiek się buduje w naszej wsi większego niż dom sołtysa, to już obiekt westchnień, utęsknień i innych fetyszyzmów, fanatyzmów... ludziee.... życie jest na prawdę gdzie indziej... to na prawdę nie pwód do chwalenia się, tylko zwykła informacja.... sucha, bezpłciowa... czysta w przekazie miała być... a wy już teorie spiskowe... padam ze śmiechu...
Proponuję założyć oficjalny fanclub tej galeryjki, potem forum internetowe, a dalej to już gadżety, zloty w galerii....i takie tam... farsa...
.
Ja też się cieszę, że będzie, oszczędzi mi trochę czasu w życiu- to wszystko i aż tyle.
Miłego wieczoru.
Pozdrawiam
Ja też się cieszę, że będzie, oszczędzi mi trochę czasu w życiu- to wszystko i aż tyle.
Miłego wieczoru.
Pozdrawiam
Dramatyzujesz
i się za bardzo przejmujesz.
Po co się tak rozpisywać ;] (oszczędzaj czas w życiu)
Aczkolwiek odnoszę wrażenie, że odczuwasz minimalną satysfakcję z tego, że Ty masz (chociaż nie wywiera to na Tobie żadnych emocji, na mnie też -miej sobie), a inni nie, a bardzo by chcieli. Ale tak tylko się czepiam
Wybacz, że mogło to zabrzmieć jakbyś był rozwydrzonym dzieciakiem - nie o to mi chodziło
Aczkolwiek odnoszę wrażenie, że odczuwasz minimalną satysfakcję z tego, że Ty masz (chociaż nie wywiera to na Tobie żadnych emocji, na mnie też -miej sobie), a inni nie, a bardzo by chcieli. Ale tak tylko się czepiam
Wybacz, że mogło to zabrzmieć jakbyś był rozwydrzonym dzieciakiem - nie o to mi chodziło
Informacje
0 użytkowników » 1 gość