Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Galeria cuprum

Post autor: k4milka »

witam czy ktos orientuje sie gdzie mozna i czy wogole mozna juz skladac podania do galerii, ktora wlasnie buduja? pozdrawiam
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Czumrak »

najlepiej to popytaj sie w sklepach na mieście taki jak House czy Off the Lipe, powinni wiedziec cos na ten temat czy ich sklep bedzie w galerii. Zależy tez jaka praca Cie tam interesuje. pozdrawiam
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Praca na galerii

Post autor: Czesiulek »

Rada:

a/ google
b/ wpisujesz "galeria cuprum"
c/ szukasz wykazu firm, ktore podpisaly z galeria umowe na wynajem powierzchni handlowych

Na dzien dzisiejszy wiem o Alma Market i Galeria Prezentow.

e/ nie biegaj po lubinskich oddzialach sklepow- decyzje dot. lokalizacji nie zapadaja w Lubinie.

Powodzenia.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Czumrak »

Czesiulek, napisaleś rade, żeby szukać w google ale coś znaleźć nie mogę, jedyne co znalazłem to same zdjęcia:) może ktoś wie jaki jest spis sklepów jakie mają być w galerii:)
Obrazek
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: if_ona »

nie wiem czy aktualny jest ten spis: http://img205.imageshack.us/img205/4977/74130383wi1.jpg
Obrazek
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

k4milka, jak widzisz po tym co zaprezentowała if_ona, ta galeria, to jeden wielki ,,szmatex", bo jest tam przewaga sklepów z odzieżą. A że przy okazji będziesz mogła się ostrzyc, zjeść loda i kupić telewizor, to już ,,insza inszość "... ;-)
Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: hemik »

jeśli chodzi o H&M to w dziale ofert pracy , możesz znaleść także oferty z Lubina.
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: obserwator »

Jakiś stary ten wykaz, mam aktualniejszy... bo sprzed kilku dni, ale czy to aż tak ważne - proponuję poczekać i wybrać się do tego molocha jak już będzie czynny. Zresztą po otwarciu czegoś takiego w naszxej wiosce - na pewno będzie rotacja wynajmujących - jak to w życiu.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

obserwator, wrzuć ten aktualniejszy wykaz, dzieki :)
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

ale po co... nadmierna ciekawość gorsza od faszyzmu... więc luzik panowie i panie... dziecko dopiero w drodze.. a już mu chcą kaszę studzić.... co za świat...
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

obserwator pisze:ale po co...
po prostu chciałabym na nia spojrzeć.. zwykła ciekawość..

"mam, ale nie dam" - hmm :)

mam nadzieję, że ktoś inny wrzuci namiary sklepowe, jeśli wpadną mu do kompa :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

... a ja mam nadzieję, że w zdrowiu dożyję starości...
Reszta to kwestia podejścia... ale wiem, w dzisiejszych czasach czekanie jest niedorzeczne...prawda?

Tylko stwierdziłem, że mam aktualniejszy (i się różni), nic poza tym... a pewnie do wiosny jeszcze kilka razy się zmieni... więc po co. Poza tym, szkoda mi czasu, nerwów na skanowanie czy jakieś tam inne bzdety, żeby dokument ten upubliczniać, a i ostatnie, nie dostałem jawnego pozwolenia od nadawcy -czyli źródła na to, by rozsyłać dalej.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: zankau »

Hm... To po co w ogóle się chwalić, że się ma? Po co robić smaka? Więcej zachodu masz teraz z wymigiwaniem się od tego, że nie dasz.

O. Taka moja uwaga :) Bo tak poza tym to podzielam Twoje zdanie, że po co wklejać, skoro się jeszcze pozmieniają.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Ludzie... poszaleliście ;)... jakiego smaka... smaka to można mieć na pyszności na wigilijnym stole... ale na jakąś tam budę ze sklepami? cywilizowany bazar? trochę może przejaskrawiam, ale widzę, że cokolwiek się buduje w naszej wsi większego niż dom sołtysa, to już obiekt westchnień, utęsknień i innych fetyszyzmów, fanatyzmów... ludziee.... życie jest na prawdę gdzie indziej... to na prawdę nie pwód do chwalenia się, tylko zwykła informacja.... sucha, bezpłciowa... czysta w przekazie miała być... a wy już teorie spiskowe... padam ze śmiechu... ;) Proponuję założyć oficjalny fanclub tej galeryjki, potem forum internetowe, a dalej to już gadżety, zloty w galerii....i takie tam... farsa...
;).
Ja też się cieszę, że będzie, oszczędzi mi trochę czasu w życiu- to wszystko i aż tyle.
Miłego wieczoru.
Pozdrawiam
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: zankau »

Dramatyzujesz :jezyk: i się za bardzo przejmujesz. :jezyk: Po co się tak rozpisywać ;] (oszczędzaj czas w życiu)

Aczkolwiek odnoszę wrażenie, że odczuwasz minimalną satysfakcję z tego, że Ty masz (chociaż nie wywiera to na Tobie żadnych emocji, na mnie też -miej sobie), a inni nie, a bardzo by chcieli. Ale tak tylko się czepiam ;)

Wybacz, że mogło to zabrzmieć jakbyś był rozwydrzonym dzieciakiem - nie o to mi chodziło ;)
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM