Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Czy ktoś ma jakieś informacje o TAI CHI w Lubinie lub Polkowicach?
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

Jedyne TAI CHI które tu widziałem to takie w Kauflandzie na DVD :) z promocji :)

ale sorki kolego, kupiłem chyba ostatni egzemplarz
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: GregPepe »

No i nie ma problemu, ja na allegro wychaczyłem dwie w cenie po 6 zeta za sztuke (promocja jeszcze trwa, gdybyś był zaintereowany). Ale pytanie brzmi w takim razie tak: czy Ty Realisto gdzieś trenujesz Tai Chi, czy jest to forma zorganizowana (czy tylko we własnym zakresie) i czy ewentualnie można się tam podłączyć

Pozdrawiam
GregPepe
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Niestety nie trenuję, raczej to są jakieś nieśmiałe i niezbyt zgrabne próby po namowie kolegi-fachowca z netu. Ale gdybym czuł, że jestem już gotowy do jakiś wspólnych treningów - dam na pewno znać :)

Jeszcze jest kwestia czy interesuje Cię zdrowotne tai chi tylko jako forma ćwiczeń, czy bojowe tai chi i kwestie samoobrony na tym oparte? Kiedyś ćwiczyłem system samoobrony (chyba bardziej jako formę oderwania od komputera) dość swobodnie oparty na postawie i niektórych elementach taichi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: GregPepe »

Bardziej zainteresowany jest kolega z Głogowa niestety w swoim mieście nic bnie zlalazł i liczył że moze w naszym pięknym mieście coś jest w tym temacie.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

do Głogowa? hmm - chyba najbliższa ekipa Taichi to jest w poznaniu i we wrocku
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM